31 decembrie 2009

Unde faceti revelionul ?

Cred ca este pentru prima data in ultimii 6-7 ani cand nu vom mai intinde mese la neamuri sau vecini. Cica o sa fie ceva vizitatori de prin bloc, cartier, dar asa... doar sa ciocnim un pahar. Nu este exclus sa plecam la un moment dat prin oras, dar nu stim acum nimic.

Este pentru prima data in ultimii 6-7 ani cand in casa este liniste in zilele premergatoare revelionului. Inainte ne "ambalam" ce sa facem, ce sa dregem, ce sa punem pe masa, cate feluri de mancare, de prajituri, ornamente, tiribombe, 'jde mii de feluri de sampanie, de suc... Acum a fost liniste si bine tuturor.

Home sweet home !

P.S. Nevastaaa, unde e vinul ala ?
:D

5 comentarii:

HULTANU' spunea...

As fi vrut si eu sa iti urmez exemplul. chiar foarte mult dar trag prea multi de mine si iaca, sunt pus in imposibilitatea de a avea o intimitate caznica tihnita. La multi ani, oricum!

Flamingo spunea...

Lasa Cosmine, noi sa fim sanatosi si poate ne mai vedem si noi la un coniac Unirea, la Iasi desigur... ca-n vremurile bune. Hehehehe !

Aly spunea...

Home sweet home............



La multi ani Cata ! si sa avem toti un an mai bun !

Gabriel Tudoran spunea...

la multi ani cata si toate bune familiei tale ... si noi pe aici tot cadru restrans ... 4 persoane asa de control

Paul Slayer spunea...

Cu intarziere te salut si iti transmit un an nou cat mai bun. Eu l-am facut la Berlin cu sotia si cu cativa prieteni. Printre ei, fostul si actualul basist din Rising Shadow. In acest context, evident ca a fost pomenit - de bine! - si cel care a fost in trupa intre ei doi si care a contribuit enorm la reunirea si parcursul ei ulterior, adica mataluta.;) Sa ne vedem cu bine!

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo