4 aprilie 2010

VULVOPLASTIA salveaza casatoria

Tot mai multe femei se declara nemultumite de aspectul propriului organ genital si tot mai multe dintre acestea apeleaza la chirurgia plastica pentru ceea ce se numeste vulvolpastie. Se justifica oare aceste interventii? Ce parere au barbatii?

Ca si in cazul barbatilor care se "mandresc" cu penisuri de diferite dimensiuni si cu tot soiul de particularitati, organul genital feminin variaza ca aspect de la femeie la femeie. Astfel, difera forma, marimea labiilor, culoarea etc.

Iar cea mai frecventa nemultumire cu care se confrunta plasticienii aproape zilnic este aceea ca labiile mici sunt supradimensionate comparativ cu labiile mari, iesind prea mult in afara. Statisticile arata ca vulvoplastia, operatia de refacere a vulvei, este tot mai solicitata de femeile din Europa: numarul de cazuri creste de la an la an cu 300%!

Si mai interesant este ca nu doar femeile mature apeleaza la aceasta interventie, ci si adolescentele nemultumite de forma propriului organ genital.

Ce parere au barbatii?

Din momentul in care epilarea braziliana a devenit un must in randul femeilor "emancipate", iar vulva a fost lasata la vedere in toata splendoarea ei, au aparut si problemele. Nemaifiind acoperita de pilozitate, particularitatile acesteia au iesit la iveala: labiile prea mari sau prea mici, atarnande, prea incretite, prea inchise la culoare etc.

Iata cateva dintre nemultumirile femeilor care sunt convinse ca numai cu un organ genital frumos isi pot seduce partenerii. Insa se justifica nemultumirile lor? Ce parere au barbatii despre acest lucru? Ei bine, se pare ca tocmai ei sunt cei care au initiat acest curent in randul femeilor.

Studiile arata ca ei nu isi ascund nemultumirea fata de partenera atunci cand nu le place aspectul vulvei ei! "Pentru ca imi place la nebunie sa-i ofer partenerei mele sex oral, vreau ca aceasta sa aiba labiile frumoase si nu mari! Prea multa piele ma dezgusta!", a explicat un participant la un studiu despre vaginul perfect.

Ce se intampla, de fapt?

Forma si marimea vulvei au variat de-a lungul vremii in fel si chip, insa generatiile anterioare noastre nu si-au facut atatea probleme. "Cand eram tineri, nu aveam nici o idee despre cum ar trebui sa arate o vulva frumoasa sau una urata, pentru ca nu vedeam asa ceva la tot pasul si, deci, nu aveam termen de comparatie.

Astazi insa este mai complicat pentru ca pornografia este foarte accesibila tuturor, iar noile generatii pot sa faca tot felul de comparatii", a explicat in acelasi studiu un reprezentat al generatiilor trecute. Iar specialistii sunt de parere ca, atat timp cat nu exista nici o amenintare la adresa sanatatii, femeile nu ar trebui sa isi faca probleme in privinta aspectului intim.

Un comentariu:

Aly spunea...

Interesant !!! =)) !!!

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo