31 octombrie 2010

De vorba cu MM Stoica

In urma cu ceva timp si din cauza ca a ramas fara job, MM Stoica a fost cooptat in echipa GSP in calitate de... bloger. Stiindu-i-se trecutul de conducator-trompeta pe la echipele pe unde a fost angajat, trecerea de la guiţător la jurnalist virtual fost o simpla formalitate. Si iata ca managerul-boxer s-a imbracat in straie noi, transformandu-se peste noapte intr-un veritabil scriitor.

Toate bune si frumoase, numai ca tanti Mimi nu prea isi gaseste locul printre editorialistii de marca ai GSP. Incearca sa spuna ceva dar nu-i iese... Titluri precum "De ce ma tem inaintea de un Dinamo-Steaua", "10 motive pentru care vad Steaua favorita la titlu" sau "Ce stiu si ce nu stiu despre lider" nu sunt decat incercari evazive de a creiona ceva cu ce nu este familiar, si aici ma refer in primul rand la statutul de ziarist sportiv. Cu un limbaj care lasa de dorit, foloseste de cele mai multe ori expresii pe care le intalneam candva la mai marii politicieni post-decembristi. Cu alte cuvinte, se invarte in jurul subiectului lasand impresia ca spune ceva maret.

Mai rau de atat (si aici intervine partea amuzanta), ori de cate ori are ocazia, se ia la "tranta" cu cititorii blogului (inclusiv cu subsemnatul), in incercarea de a face lumina sau ma rog, de a da raspunsuri pertinente afirmatiilor facute de acestia si mai ales intrebarilor puse, de cele mai multe ori fara perdea. Ce nu-si da seama Stoica, este ca cei din conducerea GSP l-au angajat ca sa aibe si Tolontan in sfarsit de cine sa rada. Povestea asta seamana mult cu bancul despre politistii comunitari. Trebuiau sa rada si politistii de cineva, asa ca a luat fiinta Politia Comunitara. Asa si aici... mai nou, ciuca glumelor facute de colegii gsp-isti este nimeni altul decat MM Stoica.

In acest moment MM sta bine pe pozitii, dar o eventuala intoarcere in conducerea vreunui club, stie si el ca este iminenta. Chiar daca de curand n-a avut loc la Vaslui din cauza lui Lopez Caro, colaborarea durand doar cateva zile, se pare ca Dinamo ii este destul de aproape, cu toate ca in trecut n-a prea avut parte primiri "calduroase" din partea oficialilor din Stefan cel Mare, amintind aici de celebrul trabuc lipit pe frunte de catre Cristi Borcea. In fine, ideea este simpla... MM Stoica ar fi in stare sa uite totul, ar faca orice, inclusiv sa calce pe cadavre si mai ales sa-si incalce promisiunile facute diversilor suporteri ai echipelor pe unde a activat, numai sa fie in centrul atentiei la un club cu renume.

Pana atunci, in dorinta de a se "antrena" cu condeiul in mana, esueaza lamentabil intr-un colt de redactie, nebagat de nimeni in seama, bucuros totusi ca femeia responsabila cu curatenia ii mai sterge praful din cand de pe birou. Din pacate saraca femeie nu reuseste nici acumsa-i stearga praful de pe creier, dar asta este alta poveste. A gresit oare cu ceva Piţi cand a facut acele afirmatii dupa despartirea de Steaua acuzandu-l pe MM de una, de alta? Nu cred... Poate ca a fost un pic direct, in rest n-a fost departe de adevar.

Si da MM, sa stii ca ai avut mare dreptate... Asa cum ai spus ieri la tine pe blog, postez aberatii, dar din fericire pentru mine nu am aer de mare ziarist sportiv ci ma rezum la un umil blog personal. A scrie o aberatie in calitate de simplu suporter nu este totuna cu a debita idei putine si fixe pe un site de renume precum GSP.ro! Si inca ceva si cu asta inchei, stii bancul ala cu basinile? Nu, hai ca ti-l povestesc imediat...

De ce e bine sa tragem basini? In general sa nu facem ocluzie intestinala dar in realitate treaba sta un pic altfel. Acestea circula pe coloana vertebrala dinspre cur spre creier, nascandu-se intr-un final ideile de cacat. Cu alte cuvinte, fii tu insuti dragul meu si mai lasa frustrarile cu care ne-ai obisnuit de la plecarea din Ghencea!

Cu respect,
Catalin Scanteie


4 comentarii:

Horia spunea...

Bravo bre, nici ca se putea spune mai bine despre meme :D

Anonim spunea...

lasa-l frate ca-l stim cu totii

Matei spunea...

...dar si cand era la Steaua Meme s-a dovedit a fi PRAF si PULBERE. A avut marele noroc de a fi implicat in aducerea catorva jucatori care s-au dovedit a fi utili echipei. Oricum la acea vreme se mai juca fotbal, nu ca acum.

De regula, multi care ajung in aceasta perioada la Steuaa se rateaza deoarece se culca pe-o ureche cum ca e mare si tare si nu mai joaca nimic. Putini mai fac treaba acum la echipa (Szekely, Matei, Stancu, Tatarusanu si nu in ultimul rand sau si mai ales LATOVLEVICI).

Oricum a avut si MM rolul sau candva la Steaua. Un rol destul de mic dar bun. Daca nu-l manca in cur sa faca prostii cu si despre Jiji, poate si acum ar fi avut un loc in conducere.

FIECARE PASARE PE LIBA EI PIERE.

Flamingo spunea...

Matei, in linii mari sunt de acord cu tine.

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo