24 octombrie 2010

Si Mutu a "omorat" un om...


...cel putin asta lasa de inteles presa din Italia!

Ca Mutu a lovit un chelner, nu mai este o noutate. A facut-o el si in Romania la Constanta in urma cu cativa ani, pentru ca deh... el este Adrian Mutu nu 'nea Ion de la Afumati. Unde vreau sa ajung de fapt?

De curand o romanca a fost ucisa in Italia in plina strada cu o lovitura de pumn. S-a facut mare valva pe toate canalele media din "cizma", au iesit la rampa ministri, oameni din guvern, care mai de care cu declaratii de genul ca treaba n-o sa ramana asa si ca vinovatul o sa plateasca plata fapta comisa cu ani grei de inchisoare. Asta desigur, sa dea bine in Romania. Acum ce vedem? Mutu il pocneste pe unu' in plina figura, aluia ii trebuie cica 25 de zile de spitalizare iar fotbalistul risca in cel mai bun caz o amenda, iar in cel mai rau caz puscarie de la 3 luni la 3 ani.

Nu cumva se incearca in mod voit uitarea decesului romancei asistente?



UPDATE!
Se pare ca nea chelnerul l-ar fi injurat pe Mutu si i-ar fi "urat" sa aibe soarta romancei asistente! Deci co coment!

5 comentarii:

Anonim spunea...

ca bine le zici. nu-s deloc prosti italienii

Horia spunea...

Macaronari jegosi!!!! Este la mintea cocosului ca asta se vrea. Uitarea decesului romancei. PUNCT.

Anonim spunea...

mda flamingo si teoria conspiratiei se stie

Flamingo spunea...

@anonim

Iti vine sau nu sa crezi, cele doua intamplari au mare legatura una cu alta. Pentru italieni, intamplarea din barul Full Up nu a fost decat o imensa gura de aer proaspat. Au respirat usurati ca in sfarsit presa nu mai scrie despre romanca ucisa si despre acel criminal.

Mutu nu a facut decat sa se apere in felul lui de acuzatiile aduse de un angajat (culmea, fan Inter) super zelos care l-ar fi facut invidios pana si pe BOC. Poate ala l-a injurat, cine stie... sau poate a dat si el...

Ce s-a intamplat cu adevarat acolo nu putem sti, cert este ca intr-un fel sau altul in acest moment nimeni nu mai scrie nimic despre asistenta omorata in plina strada.

Coincidenta sau nu, asta este adevarul. Italienii au gasit in sfarsit motiv, cel putin temporar sa faca uitat decesul romancei.

Muta spunea...

Lasa ca nici Mutu nu e usa de biserica.

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo