9 decembrie 2010

Topirea Otelului (Galati)

Pauza de iarna este vazuta de "granzi" un respiro, atat pentru echipele mult mai slabe fata de alti ani, cat si pentru oficialii acestora care se gandesc din ce in ce mai mult sa transfere jucatori de la primele clasate.

Daca la inceputul turului nu se acordau mari sanse unor formatii precum Gaz Metan Medias sau Otelul Galati, se pare ca in ultima vreme gluma s-a ingrosat, "provincia" ocupand locuri fruntase in clasament, mult peste legendarele Steaua, Dinamo si mai nou CFR Cluj.

Asadar, Eric (golgheterul lui Gaz Metan) ar putea ajunge sub Podul Grant iar Rapa si Silviu Ilie (Otelul), la CFR. Astfel de mutari ma duc cu gandul la jocurile de strategie unde lozinca de baza este "dezbina si cucereste". Oare asta urmaresc sefii marilor cluburi din capitala?

La polul opus se afla Mititelu, care incoltit de datorii, ar fi in stare sa se desparta de singurii fotbalisti mai rasariti, Gaman si Costea... dar despre asta vom vorbi cu alta ocazie.

Totusi, cat de naiv poate fi Marius Stan sa "cedeze" pe bani putini (sau multi), fotbalisti cu care a ajuns campion de toamna? Este la mintea cocosului ca Borcea, Copos, Paszkany ori Becali s-au gandit la dezbinarea unei echipe care, cu fonduri salariale minime a ajuns pe locul 1 la final de tur. Topirea Otelului (Galati) este pe cale sa se intample si asta din cauza ca peste tot si-n toate banul vorbeste, dragostea pentru fotbal fiind data uitarii.

Asadar ne asteapta un retur de foc, plin de orgolii, pariuri, lupte crancene intre jandarmi si suporteri, declaratii la TV, demiteri in direct, etc. Sper totusi sa avem parte de o iarna blanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo