24 februarie 2010

Avicola Shanghai

Dupa lungi cautari, trimisul nostru special in China, domnul Yon Pu Yu, a gasit in sfarsit ferma de unde provin faimoasele aripioare picante, celebrul meniu "Pui Shanghai", hamburgerul MC Chicken si multe altele. Va invit sa parcurgem impreuna drumul de la ferma pana la fast-food. Lectura... si mai ales vizionare placuta !

Inca din zorii zilei, un reprezentat "Avicola Shanghai", departamentul "achizitii", porneste pe traseul bine-cunoscut. Din cate am inteles exista si foaie de parcurs, deci fiti fara grija, deoarece se procedeaza conform legilor in vigoare, acestuia fiindu-i verificat traseul la sfarsitul zilei.


Mai jos, puteti vedea unul din furnizorii principali ai "Avicola Shanghai", o tarancuta oarecare, simpatica si curatica, dintr-un satuc boem aflat la marginea orasului.


Dupa ce umple sacul, angajatul se intoarce la ferma unde mai jos puteti vedea puii zburdand prin curte.


Dovada ca am ajuns la ferma "Avicola Shanghai", este motoreta. Deci trimisul special nu minte oameni buni, isi merita salariul.


Urmeaza prima etapa din procesul oparit, smuls pene, etc. Mai jos aveti camera frigorifica in care sunt depozitati gustosii pui de gaina.


Etapa urmatoare, reprezinta, asa cum am spus mai sus... oparirea puilor intr-un cazan din inox si apoi smulgerea penelor conform normelor de igiena internationale.


Trimisul nostru specal ne-a mai relatat ca in ferma miroase mai frumos decat intr-o masina plina de braduti parfumati, fapt confirmat si de catre angajatii chinezi.


Urmeaza adaugarea chimicalelor pentru decontaminarea puilor, asta asa, pentru orice eventualitate... mai exact spre binele consumatorului... ca doar clientul nostru este stapanul nostru si nu poate manca orice mizerie.


Ah da, era sa uiti de coloranti, pentru ca puiul trebuie sa fie gustos si din punct de vedere "vizual".


Si daca vazand aceste imagini vi s-a facut pofta de ceva aripioare picante sau de Pui Shanghai, va aduc aminte ca Bucurestiul este plin de fast-food-uri si firme de catering pline de meniuri care-mai-de-care.

Pofta buna.

5 comentarii:

eduardsebe spunea...

chiar ca mi-ai facut o pofta :D
mai bine ca nu sunt adeptul mancarurilor fast-food decat o data la o mie de ani o shaorma ceva...in rest bleah

eduardsebe spunea...

ce bine ca nu sunt adeptul produselor fast-food...
oricum bre aripioarele astea nu ajung la KFC sau cel putin asa cred :P
acolo se mananca orice are picioare,se taraste,inoata,are blana etc.

Aly spunea...

Bleh.............mai bine vegetarian.....E muuuult mai sanatos. Decat sa mananc hoiturile lor...mai bine tai o gaina din ograda si stiu ca e OK din toate punctele de vedere si in plus e jumulita de mana nevestemii sau tata...
Cheers,

Anonim spunea...

Atat timp cat contin potentiatori de aroma si nu misca sunt foarte bune. Cine nu vrea sa nu manance. Eu nu vreau sa mor sanatos

molie spunea...

+ ou chinezesc :)

http://www.jurnalul.ro/stire-jurnalul/chinezii-au-reusit-sa-faca-oua-contrafacute-534579.html

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo