24 februarie 2010

Fabrica Titan produce paine conform Codex Alimentarius

A inceput exterminarea! România va experimenta pe populaţie produsul cancerigen INITIUM!

Pe pachetele de pâine "Titan" scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius. Se pare ca experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea "Codexului", alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).

Dupa cum am mai spus in alte articole, "Codex Alimentarius" este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că
Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cieca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.

Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima
ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa. Pentru publicul larg se spune că "beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta." După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pilda, 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

*dupa un articol de Dan Dumitru.

Editare 26 februarie 2010.

Poza cu pachetul de paine...


...si un link util:

http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium®-wine-and-vegetables

14 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant...

molie spunea...

De la benzi de magnetofon la "ingrasaminte".
Acum au si cobai.

sorin andreica spunea...

cei platiti trebuie sa-si faca datoria sa se gandeasca mai mult la binele neamului romanesc
cu respect

Anonim spunea...

@molie
gresit. BASF e o companie de produse chimice. printre altele produc si benzi de magnetofon. pe alea le stii ca ai avut acces la ele. daca lucrai in industria chimica, asociai BASF nu cu benzi magnetice, ci cu substante chimice:)

la fel si la 3M: tu ii stii de la benzile scotch. ideea e ca divizia de benzi scotch e doar una din sutele lor de divizii. dentistii asociaza 3M cu materiale de plomba.

szek spunea...

fara link la un jurnal respectabil de stiinta sau chimie, unde sunt prezentate dovezi ale efectelor negative ale acestui produs chimic, aceasta stire intra in categoria "teoria constipatiei, sau cum credem ca prostii tot ce zice cineva pe un blog, care a facut faculta de litere dar e mare expert in chimie, imunologie, biologie evolutiva si demolari".

neoficial, exista oameni si "cercetatori" care afirma ca pamantul este plat: http://theflatearthsociety.org/cms/

neoficial, exista oameni si "cercetatori" care afirma ca pe pamant exista reptilieni de pe planeta Draco: http://www.orgoneblasters.com/mindcontrol-bartley.htm

neoficial sunt unii care cred ca suntem urmasii unor fiinte de pe alta planeta, pe care Xenu i-a adus pe pamant acum 75milioane de ani: http://en.wikipedia.org/wiki/Scientology

concluzia: fara o dovada venita dintr-o sursa credibila (si nu ma refer la EVZ sau Libertatea sau un ziar oarecare, ci o publicatie stiintifica sau un organism independent de cercetare atestat), stirea ca chimicalele alea sunt cancerigene si se vrea reducerea populatiei la 2 miliarde, este la fel de credibila ca si faptul ca pamantul ar fi rotund.

but hey, fiecare crede ce vrea:)

Flamingo spunea...

E in regula...

Uite mai jos un link.

http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium®-wine-and-vegetables

Intre timp am editat si postarea adaugand poza cu un pachet de paine. Numai bine.

szek spunea...

situl respectiv nu e jurnal stiintific, e doar un site de press releases.
eu nu comentam faptul ca romania e prima tara din lume care adopta acest produs chimic, ci ca el ar fi cancerigen, etc.

nota: nu le iau apararea celor de la BASF...ca si orice concern, prima lor grija e sa faca bani cat mai multi ptr actionari.
probabil ca la noi s-au dat spagi grase in stanga si in dreapta si de aia suntem primii.

dar de aici pana la afirmatii ca produsul e cancerigen, fara nicio dovada sau test stiintific, e o cale lunga.

cand s-a introdus primul vaccin, prin 1800 si ceva, lumea a intrat in panica: ziarele (deh, ziaristii, fara nicio pregatire medicala), scriau ca ne vom transforma in vite ca urmare a vaccinului. istoria a dovedit opusul, iar vaccinele au salvat sute de milioane de vieti de atunci.

sa fiu clar: nu afirm imediat ca un pesticid nou nu are cum sa fie cancerigen. exista aceasta posibilitate, normal. dar inainte sa ne panicam ca disperatii ca nemtii vor sa ne omoare cu arme miselesti, cum ar fi rosiile si ridichiile, hai sa facem un test independent la un laborator chimic.

jul spunea...

nu mai cititi eticheta,mancati cum va dicteaza simtul,luati ex de la animale,oricat de infometate sunt ,daca ceva nu miroase bine,pleaca mai departe,sunt constiente ca ele nu pot suna la 112
acum 3 ani in urma unui infarct ,eram o leguma,acum pot sa ma misc,sa conduc,sa fac sex,samd
unul din doctori,am parcurs circa 9,precum si nenumarate spitale,m a pus pe picioare(nu manca sau bea decat ce stii ca provine din sursa,faina-paine,carne-sarmale,peste viu-peste pajit,etc)
sanatate multa

Anonim spunea...

stim cu totii ca acest Codex nu e de bine, la fel si experimentele pe noi. intrebarea e alta... ce facem? sa ne lamentam putem sa o facem in continuare ca si pana acum pentru ca suntem o tara de tristi si vesnic plangaciosi. as vrea sa luam atitudine si cand nu ne convine ceva sa iesim in strada. ungurii si multe alte natii se pot razvrati... noi stam ca dobitocii si ne primim moartea cu lingurita.

mai sunt si unii de genul individului de mai sus (szek) care sunt ori prea imbecili sa vada realitatea ori sunt special pusi sa comenteze in modul asta... ii intalnim peste tot pe forumuri si bloguri. cum te opui cum jap apare unul sa iti bage pumnul in gura. vaccineaza-te tu cu familia ta pana nu mai poti, mananca si legume cu chimicale, eventual gatite la microunde, in casa ta cu antene gsm deasupra!

noi nu vrem asta!

Flamingo spunea...

...ori lucreaza in "sistem" :)

dada spunea...

Chiar mai crede cineva ca mai exista vreo publicatie stiintifica sau un organism independent de cercetare atestat????
c'mon.

Asa ceva nu exista

Anonim spunea...

Nu pot decat sa va apreciez.

Anonim spunea...

sunt cativa indivizi care tare se distreaza pe seama voastra. nascocesc toate aceste imbecilitati... e amuzant si in acelasi timp inspaimantator sa vad cati oameni creduli exista. sunteti o turma de oi manevrata de niste indivizi care se distreaza copios pe seama voastra. probabil stau si citesc si privesc apoi pe net cu mandrie cum se perpetueaza aberatiile lansate de ei. asta ma face sa-mi dau seama ca sunteti o masa de manevra excelenta. cu voi orice e posibil...

Flamingo spunea...

@Anonim...

Ai omis un lucru ESENTIAL!!!

Sunt cativa indivizi care ajung pe acest blog tastand pe Google "Codex Alimentarius". C-o fac din curiozitate sau nu, asta chiar nu ma intereseaza...

Bine, nu este si cazul tau. Tu ai ajuns aici tastand pe Google - CODES Alimentarius - (asta conform Stat Counter care ma vegheaza zi de zi si care la sectiunea "Recent Keyword Activity" te-a dat in vileag).

Asa este... o mica mare diferenta dar care spune foarte multe despre tine.

Cu respect,
Catalin

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo