10 februarie 2010

Toni Tecuceanu, ucis de o bacterie din spital

Toni Tecuceanu, a fost ucis de o bacterie din spital!

In dosarul medical al actorului se mentioneaza faptul ca acesta a contractat bacteria acinetobacter, un germen intalnit frecvent in aparatele de ventilatie de la Terapie Intensiva.

sursa

Eh, ce s-ar fi intamplat oare, daca jigodia de Streinu Cercel n-ar fi ascuns asta de la bun inceput? Ar fi ramas vaccinurile pe stoc? N-am mai fi vazut cozi la vaccinare, tipete, chiote, oameni care se calcau in picioare? Romanii ar fi murit doar de batranete, de boli de inima, din cauza unor operatii esuate, in accidente auto? Ne-ar fi batut americanii obrazul ca una am promis si alta am facut? Eh, asta cred ca in primul rand.

Cand o sa incetati sa va confundati cu oile? Suna urat? Da, stiu, dar asta este adevarul.

Mancati "dupa ureche", va tratati de boli "dupa ureche", va imbracati "dupa ureche" c-asa e moda si vecinul v-a luat-o inainte, va reparati masinile in parcare"dupa ureche" si apoi va plangeti ca dupa 10 km cad definitiv, mai rau... mergeti in concedii in Grecia (Paralia Katerini) "dupa ureche" si apoi va vaitati ca la greci e mult mai urat / nasol / penal / odios decat la Navodari... VA VACCINATI DUPA URECHE... fara sa va ganditi o secunda daca e bine, daca vaccinul s-a testat, daca exista reactii adverse... si cate si mai cate.


Cand o sa incetati sa credeti ca sunteti singuri pe planeta si ca nu va conduce nimeni din umbra iar ca adeptii teoriei conspiratiei sunt niste paranoici? A se observa ca am folosit termenul bland "conduce", nu "manipuleaza".



Treziti-va oameni buni!
Mai este timp...




5 comentarii:

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Un anunt recent facut de una dintre cele mai mari companii farmaceutice, ce colaboreaza cu OMS, ne spune ca cei care n-au achizitionat vaccin vor fi lasati la urma cu ajutoarele medicale in cazul unei noi pandemii. Deci lucrurile sunt din ce in ce mai clare: nu cumperi, cand o fi vreo pandemie pe bune, stai la coada...

Gabriel Gheorghiu spunea...

Ei si iaca, nici asa nu ma vaccinez. Asa bine ma pot trata cu ceaiuri fierbinti si lamai. Pfuaaa...
Ia sa nu mai puna romanu' botu' la toate porcariile pe care ni le indruga aia de sus ca sa nu-si streseze creierul, ia sa nu se mai uite la toate pornosagurile de la tv si din ziare ca sa nu-i mai creasca pulsul si tensiunea ca se defecteaza motorasul, sa nu mai tolereze minciuna si prosteala pe fata si sa invete sa fie mai cu bun simt (sa stie sa spuna un multumesc si un pardon cand e cazul). Abia atunci romanii vor fi sanatosi si nu vor mai avea nevoie de vaccinurile astora. Pana una alta, si daca li se va spune ca le vor fi sterse creierele tot se vor duce, gloata, ca oile.

molie spunea...

(in afara articolului) stiai de asta http://ro.zeitgeist-movement.com/cms/2.stiri/0/
?

Flamingo spunea...

Hmmm, interesant... O sa disec mai bine problema astazi. Multumesc.

Anonim spunea...

Nu m-am vaccinat si sper sa nu fiu obligata sa fac asta. Stiam ca este mana industriilor farmaceutice si este de inteles ca tine mult de bani si putere. Sper insa sa stau departe de aceste razboaie urate si sincer imi pare rau ca Toni si-a gasit sfarsitul din cauza unui ... spital.

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo