25 februarie 2010

Uimitoarea Dacia Logan

Putini stiu ca majoritatea modelelor Dacia iesite pe poarta fabricii de la Mioveni, sunt prevazute deja cu anumite functii ascunse, pentru care in mod normal trebuie platiti bani grei la configurarea autoturismului. Putini au habar ca aceste functii inactive se pot activa foarte usor de cativa baieti destepti si priceputi intr-ale electronicii.

Astfel, pornirea stergatoarelor la actionarea stropitorilor pe parbriz, avertizare viteza excesiva, deschiderea portbagajului din interior, diverse iluminari ceasuri de bord, activare computer de bord si multe altele se pot rezolva in doar cateva zeci de minute contra unor sume "enorm" de mici.

Deloc de neglijat ar fi si chiptuningul (corectarea timpilor de injectie, avansul, limitarea de cuplu, presiune in rampa, etc) care creste performantele motorului cu pana la 25 de cai putere in functie de modelul masinii.

Mai multe detalii dar si preturi puteti gasi accesand linkul de mai jos.

Imbunatatiri Dacia Logan

Deja ma gandesc serios sa-mi vand batranul Renault Clio din 2004 si cu banii obtinuti si ceva peste, sa ma bag la un Logan din 2008. Heheheee...

7 comentarii:

sorin andreica spunea...

zilele astea cumpar un reno simbol 2010
tare-mi place cum arata.Au o oferta imbatabila la 6900 de euro de la 9600 aproximativ+2 rable gratuit.Eu mai cumpar 3 rable.
ce sti despre performante
cu respect

Flamingo spunea...

In general Symbolul este o masina fiabila, in ciuda aspectului mai putin prietenos... in schimb te "rupe" la revizii. Cel putin la motoarele DCI este jale si prapad. Bafta.

sorin andreica spunea...

ms mult,o zi placuta
cu respect

molie spunea...

Ce nu face romanul?!

Anonim spunea...

batranul din 2004 care are aceeasi tehnologie cu infectia de logan din 2008, care la randul lui are tehnologia de pe laguna 1 din 1992

Copia n are valoare ca va iau mortii in pula=))

Flamingo spunea...

Nu pot spune decat ca ma bucur ca acest blog este urmarit, chiar daca mai exista si comentarii precum cele de mai sus. Cheers !

:)

Cel care considera spunea...

Mda, deja stai si te gandesti...Cata ura poate fi in cineva sa scrie ce a scris despre Logan? Mai omule...du-te si cumpara tu ce vrei si lasa acest post vesel si pozitiv sa traiasca...

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo