27 aprilie 2010

Andreea Balan sora cu paranoia

Era o vorba pe care imi permit s-o adaptez un pic. "Da, sunt paranoic dar cand ma uit in jurul meu ma simt ceva mai bine."

Azi la emisiunea lui Maruta de pe ProTv (Happy Hour pentru cine inca nu stie), a fost invitata printre altii si Andreea Balan, ex Andre. Fata e frumoasa, e blonda, e siliconata, are picioare lungi, ce mai... este bucuria prostului. Lasand la o parte carcoteala mea tipic scanteiesciana, cantareata chiar are mai mult de un neuron in cap si asta a dovedit-o in nenumarate randuri. Ce nu mi-a placut?

La intrebarile asa-zise amarute, Andreea a dat-o puternic in paranoia. Din cate il stiu pe Catalin, azi chiar a fost serios in dorinta de a lua apararea artistei in fata tabloidelor de scandal... doar ca sau din pacate, s-a izbit de paranoile celebrei blonde, care a bagat realizatorul TV in aceeasi oala cu cei care o critica vehement sau ca s-o citez pe Andreea, scriu pamflet dupa pamflet.

Ok, sari de cur in sus cand un ziarist scrie despre tine ca ai cantat in fata unor prescolari si ti-ai aratat chilotii. Te superi cand alt ziarist iti interpeteaza cuvintele si dintr-o fraza de genul "intrarea la spectacol a fost gratis" in presa apare "Pentru publicitate Andreea canta gratis", dar ce-ai avut draga cu bietul baiat de aproape ca era sa-l iei la bataie? Sunt convins ca in cazul in care nu ai fi fost invitata in emisiune pentru a-ti promova ultimul hit numit Trippin (apropos, e naspa), cred ca emisiunea s-ar fi terminat pe placul Carcotasilor de la Prima.

Pai omul asta (Maruta), te- invitat sa-ti faca un bine, sa-ti promovezi ultima piesa, iar tu ce faci? Maturi cu el pe jos?

Of, ce ti-e si cu artistii astia. Vor sa fie si cu sula-n cur si cu sufletu-n rai.

5 comentarii:

Anonim spunea...

da frate am vazut-o si eu azi. zici ca era leoaica sa sara la gatul lu Maruta nu alta :)))

Horia spunea...

Hai bre ca e buna rau ! Te oftici ? :)
Glumeam... si te inteleg perfect.

Relu spunea...

ce pretenti ai ba de la panarama asta care a uitat de unde a plecat?

Flamingo spunea...

Hmm, am zis si eu ca odata cu trecerea anilor omul se mai schimba...

Anonim spunea...

o curva

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo