13 aprilie 2010

Opt secrete despre sex

1. Mai umed – mai fierbinte
Daca tu si prietena ta sunteti cat se poate de incinsi, ai grija sa o atingi acolo jos cu ceva umed. Intotdeauna!
Inainte sa incepi stimularea, umezeste-ti degetele sau glandul. Desi te doreste, se poate ca vaginul ei sa nu fie complet umed, inca. Orice ai face, nu o face „pe uscat”. Poate fi extrem de dureros.

2. Nu uita de zonele erogene “ascunse”: gatul si urechile
Gatul este una dintre zonele unde o poti excita cu un efort minim. Atinge-o usor cu limba umeda si buzele moi.
Si urechile femeilor sunt o zona foarte erogena. Respiratia usoara, rontaitul si atingerile cu limba – toate vor trezi reactii interesante. Evita zgomotele puternice si salivatul, fiindca ii vei face greata.

3. Nu spune “multumesc” pentru sexul oral
Daca faci aceasta greseala, se va simti ca o prostituata. Poti folosi alta metoda ca sa ii arati ca apreciezi ce a facut pentru tine. Sigur ca vrea sa stie ca a fost nemaipomenita si ca a facut totul perfect. „A fost minunat!” sau „Mi-ar placea sa mai faci asta odata!” va fi suficient.

4. Abtine-te – nu atinge orgasmul prea repede...
Femeia se asteapta ca barbatul sa reziste atat cat are ea nevoie. Nu este nimic mai frustrant decat problemele de ejaculare prematura si nimic nu strica o relatie mai rapid decat lispa satisfactiei sexuale de ambele parti. Daca te confrunti cu aceasta problema, infrunt-o cat mai repede cu putinta – du-te la un specialist sau la un psihoterapeut. Sau poti si exersa (stii tu cum).

5. ... si nici nu concura la un maraton de cateva ore
Crezi ca o partida luuuuunga de sex este dovada ca esti un barbat adevarat, nu-i asa? Un barbat care poate face sex mult timp si ii ofera femeii 10 orgasme succesive. Sa iti spunem ceva – 10 orgasme – este o exagerare absoluta. Unul este suficient, doua sunt minunate – al treilea e bonus. Acum este deja obosita – la fel ca si tine.

6. Atentie la sani si sfarcuri
Majoritatea barbatilor cred ca sfarcurile sunt cea mai sensibila parte a sanilor si ii ataca imediat. Din nefericire, sanii in sine sunt adesea o zona erogana omisa.

Poti sa incepi prin a-i atinge foarte senzual, apropiindu-te incet de sfarcuri. Considera totul ca un preludiu pentru sfarcuri. Incepe dinspre exterior si foloseste-ti limba sau degetele. Daca faci cercuri in jurul sfarcurilor, le exciti, iar cand le vei ating, in sfarsit, femeia va simti o placere mult mai mare decat un atac direct.

7. Prezinta-ti eroul
Daca iti place sexul oral, rade-te in zona inghinala. Tunde-ti parul la putin peste un centimetru – daca esti curajos, incearca sa te razi si pe testicule. Astfel, placerea va fi mai mare atat pentru tine, cat si pentru ea. Parul pubian este o adevarata bataie de cap pentru fata care incearca sa iti ofere placerea suprema. Din cauza parului, se poate ca ea sa se opreasca direct asupra penisului. Probabil ca asta nu te supara, dar vei fi privat de o experienta, daca nu coboara mai jos.

8. O abordare potrivita o va face sa fie dispusa la absolut orice
Articolele din reviste sunt o metoda buna de a-i prezenta posibilitatile, mai ales daca au fost scrise de o femeie. Forumurile pe care femeile discuta despre sex sunt si ele o sursa buna. Sugereaza-i cu atentie sa arunce o privire – si apoi convinge-o ca oricum a fost ideea ei.

Nicio femeie nu vrea sa strice distractia. Probabil ca va zice nu la unele lucruri – dar nu uita – femeile se razgandesc des. Gaseste metoda potrivita si poate descoperi butonul potrivit pentru experimente sexuale.

Nota!
Secretele le-am primit pe mail (spam). Cat sunt de adevarate, ramane sa descoperiti singuri. Sfatul meu? In linii mari "functioneaza". Succes! :D

8 comentarii:

Anonim spunea...

stiam ca esti insurat ce-ti mai trebuie tie secretle astea ???

Anonim spunea...

Catalin prieten vechi sa spun asa...astea sunt lecti ptr copii dar bine cine mai are copii in liste de mess sa dea mai departe..... Paul Manfred

Flamingo spunea...

@Anonimiul de la 09:53...
Mai ai frati pe acasa sau esti singur? Ce-are sula cu prefectura, nu stiu...

@Anonimul de la 09:57...
Salut Paule, mai traiesti bre Picaciu? :D Hehehee... Legat de copii, ai sa razi dar cunosc oameni "mari" care-s "paie" la capitolul sex, daramite copiii sau adolescentii. Lasa, ca astfel de sfaturi / secrete sunt oricand bine-venite.

Relu spunea...

ai uitat de bani. asta e unu din secretele de baza

Gabriel Tudoran spunea...

@relu ehhh pula.... fix asa :)) ai nevoie de bani.. ai nevoie de putin tupeu si o scula care sa te tina 2 orgasme si un bonus :)

Gabriel Tudoran spunea...

Completare: asta e ca bancu' cu iepurasu: daca nu ai scula cumpara un mobil

Flamingo spunea...

Relu, te credeam baiat destept bre. Da-i dreaq de bani... Si hai cu berea aia ca-mi esti dator de-o viata (stii tu cu ce).
:)

Horia spunea...

TARE FAZA CU CELE 10 ORGASME !!!!!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo