11 iunie 2010

FC Vaslui are antrenor "galactic"

Bomba bombelor în Liga I: un fost tehnician de pe Santiago Bernabeu va fi "principal" la Vaslui

Juan Ramon Lopez Caro (47 de ani), care i-a pregătit pe "galactici" în returul sezonului 2005-2006 şi care acum e la "naţionala" de tineret a Spaniei, îl va înlocui pe Lăcătuş Lovitură de teatru în fotbalul românesc.

Un fost antrenor de la Real Madrid va pregăti o echipă din Liga I. Este vorba despre FC Vaslui, care a reuşit să-l convingă pe spaniolul Juan Ramon Lopez Caro să vină în Moldova. Adrian Porumboiu a mers personal în Spania să discute cu Caro şi, după mai multe zile de negocieri, a ajuns la un acord verbal. Mai mult, aseară s-au semnat şi documentele prin fax, iar luni la prînz va fi prezentat într-o conferinţă de presă.

Şase luni printre "galactici"

Lopez Caro e, de departe, cel important antrenor străin care vine în România. Ascensiunea lui a început în 2000, atunci cînd a fost instalat ca "principal" la formaţia secundă a lui Real Madrid. A reuşit s-o promoveze în Segunda Division, iar această performanţă l-a populsat pe banca primei echipe. Se întîmpla în decembrie 2005, după ce a fost demis Vanderley Luxemburgo. A pregătit echipa timp de 6 luni şi a terminat sezonul pe locul 2.

Parcursul său ulterior a fost la fel de interesant şi la echipe importante: Santander, Levante şi apoi Celta Vigo. Din vara lui 2008 a preluat "naţionala" de tineret a Spaniei, este şi acum în aceeaşi funcţie, însă fără rezultate notabile, tot mai des fiind criticat de presa iberică.

Ce jucători a pregătit la Real Madrid Casillas, Ronaldo, Raul, Guti, Roberto Carlos, Beckham, Zidane, Robinho

Ce jucători va găsi la Vaslui Kuciak, Wesley, Costly, Sînmârtean, Hugo Luz, Burdujan, Ghencev, Gerlem


Pe cand o sa-i vedem in Romania pe Cannavaro, Raul sau Diarra ?
:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo