21 martie 2010

Frustrari de dinamovist

Ieri, pe cand echipa se afla la un film in AFI Cotroceni, autocarul celor din Ghencea a fost fardat de catre un grup de suporteri dinamovisti. Mesaje precum "RIP Gigi" sau "Muie Becali", si-au facut aparitia pe Crucea si pe Cupa inscriptionate pe autocar. De unde atata ura fratilor ? Pe altii ii arde grija de Steaua, pe cand invers nu este deloc valabil sau daca da, am vazut doar cazuri razlete de fanatici.

Am ramas surprins cand dinamovisti sau rapidisti urmareau cu sufletul la gura evolutia celor din Ghencea, mai ales transferurile, gafele sau balbele lui Becali. Nu ca l-as iubi pe acest mare conducator pe care daca as putea l-as exila pe-o insula-n Pacific dar sa fim seriosi, n-am vazut in viata mea stelist sa aibe atata ura pe alte echipe din campionat si / sau pe suporterii acestora. Pe stelisti chiar nu-i intereseaza ce se intampla in ograda altor echipe din Liga1. Credeti sau nu, acesta e adevarul.

Ce va roade atat de tare incat nu incetati din a lua Steaua peste picior? Repet, invers nu este valabil sau cel putin nu am observat eu asta. Intr-o discutie purtata intre un dinamovist si un stelist, intodeauna mai inversunat este primul. Sa fie oare IQ-ul de vina? N-as merge atat de departe in a jigni precum cateii din groapa.

Si totusi...

Ce frustrari stau la baza acestor injurii si mistouri?
Ocrotirea echipei in trecut de catre mai marii PCR?
Culorile clublui?
Gigi Becali?
Cupa Campionilor Europeni?

11 comentarii:

Anonim spunea...

ce pretentii ai de la niste caini ? dar lasa ca ei doar latra mai vedem noi la finalul de campionat cum sta treaba

Relu spunea...

hai lasa ca au jucat bine azi 2-3 cu Otelul

Anonim spunea...

Da, ce agitație era la stadionul Oțelul, am văzut din buss. Dar nu ma omor după fotbal, aşa ca nu am mers :D

Jiji Berbecali spunea...

Eu cred ca de la Cupa Campionilor Europeni li se trage. De acolo a pornit totul. Faptul ca Dinamo nu are nici o cupa europeana, ii arde pe mate rau de tot inca din 1986. Si bun de tot titlul artiolului, chiar ca sunt frustrati cateii.

Anonim spunea...

doar ca se scrie razlete nu raslete :)

Flamingo spunea...

Mea culpa, am corectat. :P

Tamango spunea...

Da-i ma incolo de catei, n-au echipa de cursa lunga. Se umfla acum muschii pe ei si pierd campionatul pe ultima suta de metri ca de obicei. Si apoi plange Borcica peste tot. Eu ii ignor. Cum era sloganul ala vechi de la Armata Ultra - "Intotdeauna superiori" :)

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Si totusi... eu cred ca mesajul de pe autobuz a fost scris de stelisti. Si pe buna dreptate. De cand cu Becali, echipa asta a decazut mai mult decat oricand. Cu cainii Steaua a avut 0 (zero) suturi pe poarta. Si va fi din ce in ce mai rau, atata timp cat Jiji isi va impune ideile. Mentionez ca sunt stelist.

Flamingo spunea...

Paul, anumite voci din presa spun ca un grup de suporteri dinamovisti ar fi stat la baza "picturii".

Tamango spunea...

Hai nu mai fii suparat, am facut un experiment pe forum si reactia nu a fost greu de intuit: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=72610&view=findpost&p=2356407

Flamingo spunea...

Am vazut mai devreme Tamango. Sincer? Am ras vreo 5 minute. Si acum acum rad cand imi aduc aminte... Deci da, experimentul a functionat. :))

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo