23 iunie 2010

Hitler si Campionatul Mondial de Fotbal


Avea Hitler o "vorba"... aia cu rasa ariana, tre' s-o stiti. Avea chiar si un model de cetatean german. Ochii albastri, parul blond, nasul si pometii intr-un anume fel, stiti voi, c-ati mai invatat una-alta pe la orele de istorie sau ati citit despre "Procesul de la Nurnberg" ori ati vizionat zeci de documentare cu si despre al doilea razboi mondial si "amanuntele" din acea vreme, cum ar fi lagarele, evreii si bunastarea societatii germane.

In fine, unde vreau sa ajung?
Aveti mai jos nationala de fotbal a Germaniei din vremurile cand Hitler era la putere...


...si nationala de la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud 2010...


Bine, echipamentul este cam acelasi: albul predomina iar sortul este negru. Aparatele de fotografiat au mai evoluat, acum totul fiind in culori. Poftim? Am spus ceva de culori? Pai da, ca uitandu-ma mai atent la cele doua poze, am observat ceva diferente de nuanta.

Eh, noi sa fim sanatosi, Cacau, Boateng & company... si sa spuna "danke" din tot sufletul ca nea' Hitler nu mai traieste. Altfel ar fi jucat fotbal in curtea lagarului de concentrare.


3 comentarii:

Anonim spunea...

negri in nationala Germaniei ? cred ca s-ar rasuci Hitler in mormant daca ar sti. :))

Cristi spunea...

Ce s-ar mai rasuci in mormant daca ar stii cine-i conduce masina de productie germana mandria lor (vezi mercedes audi si bmw). Ma refer la conationalii nostrii colorati. Nu-i dau liniste deloc ashtia acolo sub pamant!

Antonescu de traia
pe ... ii impusca!


EI?

Flamingo spunea...

Ma uitam aseara la meciul dintre Ghana si Germania. Pentru ca am deschis televizorul mai tarziu, nu mi-am dat seama pe moment in ce echipament joaca echipele. Apoi, vazandu-i pe Cacau si Boateng, jucatori de culoare, imbracati in negru, am jurat ca este vorba de echipa Ghanei (bine, si la Ghana este un Boateng, fiind fratele "neamtului", dar asta este alta poveste)... Cand colo era vorba de Germania. De Franta stiam ca 75% din echipa este formata din negri, dar la Germania, sincer nu ma asteptam. :)

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo