13 iunie 2010

Ştefan Scânteie - premiul pentru excelenţă



Hai sa ma mai laud putin, ca tot este gratis la mine in ograda... :)

Zilele trecute, dupa vreo 7 luni de pian (o ora pe saptamana cu profesor si ceva pisalogeala din partea mea, dar acasa), fii-meu a reusit sa ia premiul pentru excelenta la Festivalul "Prietenii Muzicii" la categoria incepatori. Desigur, se putea si mai bine, dar nu este timpul pierdut.

Vizionare placuta!




17 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt foarte mandra de voi :)

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Felicitari! Pe cand un duo tata si fiu, chitara/pian?

Flamingo spunea...

Multumesc Paul! Chiar ma gandeam sa pun mana pe chitara si sa fac un jam sesion cu el... :D

Anonim spunea...

bietul copil. acum toti parintii vor sa scoata din plozii lor niste mici genii inca de la cativa anisori. inainte copiii aveau copilarie. acum au lectii de pian, de balet, de limbi straine, de inot, de pictura, de dans...etc. cand ajung la majorat deja is niste epave, pline de nebunia parintilor.

Paul Slayer Grigoriu spunea...

@ Anonim: Nu dramatiza. Sigur, exista o extrema, aceea a parintilor care isi suprasolicita copiii. Pe de alta parte, a-ti da copilul la lectii de muzica sau la sport este cat se poate de benefic si-l ajuta in dezvoltarea mentala si afectiva. Nu stiu despre ce "vremuri" vorbesti tu, dar Eliade canta, in adolescenta, un concert de Grieg la pian. Asta pe langa lecturile sale fabuloase. Intr-o vreme fiecare copil avea parte de ceva muzica in educatia sa. Azi domina ideologia confortului cu orice pret, in numele "copilariei", al "drepturilor" sau a mai stiu eu ce.

Flamingo spunea...

@Anonim, imi pare rau daca ai trait experiente neplacute, dar cu siguranta nu ai copil si nu sti despre ce vorbesti.

Tamango spunea...

Super-tare man, felicitari. Asteptam repriza de jam session :)

Bodea spunea...

Bravo bre pt asta mic! tobar sa il faci, sa il placa fetele :D

Flamingo spunea...

Multumesc Paulica! Ce se mai aude cu proiectul LOST SOCIETY?

Multumesc Tamango (apropos, "foarte" interesant dialogul ala de pe forum). Heheheee... :D

Multumesc si tie ex-colegul Bodea :P si multa bafta in continuare cu trupa UP TO ELEVEN. Nu sunati deloc rau. Si va astept cu treaba aia, stii tu. :P

Cat despre tobe, nu stiu acum ce sa zic. El oricum oscileaza intre desene animate, calculator si clape. Momentan pianul este doar pentru umplerea timpului liber. Este o activitate. Atata tot si nimic mai mult. Om trai si om vedea. Cine stie? In viitor poate o sa ii placa alt instrument sau poate o sa puna in cui definitiv muzica... si o sa se faca... fotbalist. :D El stie mai bine.

Tamango spunea...

Bre Flamingo, mai gandeste-te si la un sport pentru ala micu'. Mens sana in corpore barosana, ce mama dracu. Stai de vorba cu el, du-l la antrenamente poate ii place ceva. Asa am facut si eu cu fi-mea, pentru sufletul ei: germana (acum e in tabara de germana organizata de colegiul Goethe) si pentru corp: karate (apropo, cred ca ti-am zis ca si-a dat examen acum 2 saptamani, a mai luat o centura si ca anul trecut a luat locul 3 pe tara la grupa ei de varsta). Ce, numai tu sa te lauzi ? :) Zicea ceva Arghezi despre hrana sufletului dar trebuie sa avem grija si de "hoit" :)

Hai bafta

Flamingo spunea...

M-am gandit si ce-a iesit ti-am spus la telefon mai devreme. :P O sa revin cu impresii mai pe seara, imediat dupa primul antrenament. :P

Tamango spunea...

Felicitari pentru primul antrenament :) Sper sa-i placa. Asteptam impresii oficiale pe blog :)

Aly spunea...

Bravo bre !!! Felicitari !!! Am lipsit putin din 'peisaj' si vad ca apar lucruri noi !!!!

F E L I C I T A R I !

Flamingo spunea...

Multumesc Aline! Te astept la Bucuresti sa mai vorbim de una de alta... Respectele mele maestre! ;)

Nenea Tamango, asa cum ti-am spus la telefon mai devreme, atat fii-meu cat si instructorul lui sensei sau seipan, tu stii mai bine, :P au fost forte incantati de ce s-a intamplat astazi la antrenament. Toate astea s-au petrecut repet, pe fondul dorintei lui Stefan sa faca si altceva pe langa pian si anume Karate.

Iti multumesc si pe aceasta cale pentru impingerea de la spate si sper sa nu ne intalnim in concurs, ci la concurs. :D

I hope you know what I mean. :P

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Lost Society compune in continuare. Sunt vreo 15 piese, deci albumul se anunta destul de consistent, cu ajutorul lui Dumnezeu. Te tin la curent.

Anonim spunea...

felicitari ...super tare pustiul

Flamingo spunea...

Multumesc! :)

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo