17 iunie 2010

Un oras parazitat. Bravo Tenie!

Zilele trecute formatia vocal instrumentala Parazitii, si-a lansat albumul "Tot ce e bun tre' sa dispara". Nu vreau sa comentez stilul abordat de peste 16 ani, layoutul CD-ului sau numarul pieselor. Albumul este unul oficial, este inregistrat la UCMR-ADA si a fost vandut prin intermediul unui cotidian "sportiv". Reclame pe 'jde mii de siteuri, pe la TV, ce mai... baietii au stiut sa-si promoveze lansarea. Nu inteleg o chestie...

De ce pana acum manelistii cu BMW-uri, Mecedesuri, Q7 sau alte modele de Audi, nu au auzit de Parazitii? Am o vaga banuiala ca din cauza ca albumul care a costat doar 9,99 lei a devenit interesant si pentru ca da, s-a vandut la chisocurile sau tarabele de ziare. In fine... Unde vreau sa ajung?

Azi in trafic am auzit la semafoare de la vreo 10-15 masini, o anumita piesa. Este chiar misto, de ce sa mint? Trec peste mesajul "fumigen" pe care raperii il transmit si peste faptul ca probabil 5% din ascultatori il inteleg... si lansez o intrebare: oamenii astia au auzit de magazinele unde se vand CD-uri? Sau acolo vorbim de alte preturi... mult peste ce se practica la ziar?

Pana la urma cumparam ziare sau muzica? Parazitii sunt la moda sau lenea noastra este mai presus de toate? Pai cum care lene? Cand stai cu curu'n masina la semafor si astepti sa se faca verde, este foarte usor sa chem "baiatu" de la ziare sa-ti paseze un ziar care vine la pachet cu un CD (sau invers?). Dar de fapt ia stai asa... Ce-i ala magazin de muzica? La ultimul etaj din Mall nu exista asa ceva.

Un lucru bun totusi... ca nu prea mai sta lumea pe DC++ sau pe alte surate de-ale lui...

Un oras parazitat, intr-un fel in bine... Pacat repet, ca mesajele nu sunt intelese decat de cativa dintre ascultatori... Dar ce folos? Se vinde albumul? Asta este important. Ah, da... Si ziarul "sportiv". Bravo Ovidiu Ioanitoaia! In Africa De Sud o fi ajuns albumul? :D

P.S Pentru cei mai mici dintre voi, Tenia din titlu este de fapt Cheloo... asa cum Tataee pentru mine... tot Mr. Juice ramane... ;)

Noapte buna.



5 comentarii:

Anonim spunea...

si care e faza cu tenia ca tot nu am inteles-o ?

cristi spunea...

Ca fapt divers: Cheloo asculta in masina Pro-Pain. Tare NU?

Flamingo spunea...

Tare, cum sa nu... pacat ca nu apare in presa treaba asta. :D

Tamango spunea...

Eu am cumparat albumul dar l-am luat si de pe net. Mi-a fost lene sa convertesc mp3-urile sa le pun pe stick, am oroare de cd-uri in masina.

Flamingo spunea...

Vezi ca sunt programe care convertesc CD-uri audio in mp3 si din cate stiu eu sunt free pe net. :) Cat despre "colectia" de CD-uri din torpedo, sunt perfect de acord. cred ca foarte curand voi beneficia si eu pe functia AUX pe care mi-o pune la dispozitie sistemul audio din Hyundai. :P Leg un iPod, Mp3 sau Mp4 player si gata discoteca. :D

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo