28 iunie 2010

Violeaza-ma dar nu de tot!


O adolescenta australianca, violata de un tanar roman

Incidentul a facut mare valva in localitatea maramureseana Breb, unde adolescenta australiana a venit in vacanta impreuna cu familia si cativa prieteni. Localnicii spun ca au vazut-o pe fata intrand in bar, impreuna cu sora ei si o amica si ar fi consumat bauturi alcoolice.

Dupa cateva ore a iesit la iveala scandalul. Fata le-a marturisit parintilor ca a fost abuzata sexual. Tanara a depus plangere impotriva agresorului, iar politistii au luat deja primele masuri. El a fost internat la sectia de psihiatrie a Spitalului din Sighetu Marmatiei, pentru consult.

Politistii depun eforturi pentru a face lumina in acest caz. Adolescenta australianca a povestit ca a fost la barul din sat impreuna cu sora ei mai mica si cu o prietena. Fata de 15 ani ar fi plecat ulterior din local impreuna cu un baiat.

Ingrijorati de lipsa ei, parintii au cautat-o pe tanara toata noaptea, dar fara rezultat. Dimineata, insa au adus-o la poarta trei baieti. Adolescenta avea hainele rupte si fata plina de lovituri.

Le-ar fi spus parintilor ca a intretinut de bunavoie relatii intime cu doi dintre baieti. Al treilea, refuzat de fata, s-ar fi infuriat si ar fi agresat-o sexual.

sursa

Va invit acum sa faceti un exercitiu de imaginatie. Oare din ce motiv a fost refuzat al treilea?

1. In afara de FUCK YOU, tanarul nu stia deloc engleza.
2. Localnicul mirosea mai mult a transpiratie decat a alcool.
3. Nu mai avea bani de consumatie, avand in vedere ca australianca ar mai fi vrut palinca, deci nu prezenta interes pentru tanara.
4. Era manelist.

Raspunsurile pot fi trimise pe adresa redactiei Flamingo Advertising, pe mail catalinozaurusrex@yahoo.com sau pot fi lasate direct pe blog. Castigatorul primeste in format electronic harta Australiei cu orasele unde zburda adolescente de 15 ani. Bani de bilet sa aveti, ca restul vine de la sine.



3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ma, iti zic io. Avea lei in loc de dolari australieni =))

Anonim spunea...

Eeehe...nu-i asa ... al 3 -lea era SEMIT !!! ;)) =))

Flamingo spunea...

Gata bre, sa lasam mortii sa-si doarma somnul vesnic.

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo