3 septembrie 2010

Naufragiati in Paralia Katerini

Paralia Katerini... Hmmm, as spune mai degraba PARODIA KAKARINI si asta fara niciun fel de exagerare! thumbdown.gif

Pe 28 august ni se termina sejurul in Sarti, bratul Sithonia, asta dupa ce anul trecut am mers in Insula Thasos, unde ne-am simtit excelent, sa zicem. Si cum ne mai ramasesra ceva bani la final, am decis sa vizitam Pestera Petralona, Meteorele si ulterior, fara planificare,
ATENA
(Paulica, sa te tii bine ca urmeaza si alte postari).

Ok, sa revenim la parodie...

Plecati din Sarti, bratul Sithonia pe 28 august, am ajuns la Petralona sa vedem pestera, dupa care ne-am indreptat catre Salonic, in speranta de a inopta undeva... si cum la Salonic n-a fost chip sa stam din diverse varii motive, ne-am zis sa fim si noi in
"randul lumii" si sa ajungem sa vizitam in sfarsit Paralia Katerini.

Acolo, fara sa cautam prea mult, am gasit cazare (camera tripla) la Hotel Ifigenia... la doar 30 de euro camera si culmea, la vreo 50 metri de plaja. ohmy.gif In fine, ce-am patitmit acolo, nu doresc nici dusmanilor. Mentionez ca era musai necesar sa dormim undeva in drum spre Meteore plus ca juniorul ne cerea apa, apa, apa... sau ma rog, plaja, mare, apa. etc...

Si ca sa intelegeti mai bine ce-si-cum, aveti mai jos cateva "momente" surprinse de camera mea foto, asa umila sapuniera cum este, de la vestitul Hotel Ifigenia, unde la intrare scria ca este de 3 stele. Cate stele are, ramane la aprecierea voastra.

Zugraveala...



Vedere la mare...


Televizorul...



Mesaj interesant sau "romanii au voie"...



Masuta de bucatarie...



Hota nefunctionala...



Fire neizolate...



Economie la curent...



Imensa cada de dus...



Terasa, pardon, balconul...



Instalatia sanitara...



Aer conditionat cu cheie...



Si nu in ultimul rand, Hotel Ifigenia...


Si pentru ca azi mi-au sarit unii in cap pe un anumit forum, revin cu un alt mesaj (un fel de edit)...

Am ajuns acolo dupa un sejur destul de ok in linii mari in Bratul / Peninsula Sithonia, fiind in drum spre Meteore, ulterior Atena. Cu alte cuvinte, am fost acolo ca sa avem unde dormi din fericire pentru noi doar O NOAPTE. Cand am spus ca n-am cautat prea mult, poate am gresit deoarece trebuia sa spun ca am intrat in primul hotel in fata caruia am putut gasi loc de parcare. Nu aveam timp de pierdut deoarece eram si-asa obositi din cauza drumului si din cauza sau mai bine datorita faptului ca vizitasem si Pestera Petralona... plus ca juniorul ne cerea insistent sa prinda cealalta jumatate de zi de plaja.

Legat de cat dai atat platesti, nicio problema...

Atmosfera de acolo a fost identica cu cea descrisa de operatorii de turism care candva, ne abureau cu aceasta statiune iar la final, ne spuneau ca AC se plateste cu 5 euro pe zi. Vazand cheia, mi-am dat imediat seama de modalitatea opririi / pornirii aerului conditionat. Si apoi ma scuzati oameni buni, cu 10 euro mai mult / zi, am stat 7 zile in Sarti, intr-o camera excelenta cu un pat dublu si 2 suspendate, intr-o zona minunata cu munte, mare, verdeata si pe alocuri, in jurul statiunii plaje linistite, nu ca cea din Paralia Katerini. Am stiut ca nu venim la fite... Deci nu am venit la mofturi, am vrut doar ceva decent petru repet, o singura noapte. De atmosfera din seara / noaptea respectiva nu mai zic nimic. De geamurile murdare, la fel...

Acum i-am inteles pe amicii mei care imi spuneau candva ca nu vor mai merge in viata lor in Grecia deoarece ati ghicit, au mers in Paralia Katerini. Cui i-a placut aceatsa locatie (pt ca e mult spus statiune) inseamna ca nu a avut termen de comparatie cu alte zone din Grecia sau mai bine spus, a venit pentru prima data in Grecia.

Repet, incercati si alte statiuni. Chiar daca sejurul va costa sensibil mai mult, credeti-ma ca merita.

Sincer. rolleyes.gif

P.S. Poate ca poza de la inceputul postarii reflecta cel mai bine spiritul de turma al romanului.


5 comentarii:

Anonim spunea...

Daaaaaa!!!! Poza aia face toti banii!!!! :D

Anonim spunea...

nu mai intru in viata mea aici! esti incredibil de prost, normal ca scrie in romana pentru ca majoritatea turistilor sunt romani(2 limbi de circulatie internationala).a/c cu cheie=toate hotelurile mari au "cheie" pana si pe apa pt ca atunci cand ajunge flamingo la hotel sau ce e ala si se duce sa bea o bere sa nu uite utilitatile pornite ;)
Ma bucur ca ai avut un concediu trist pentru ca din ce observ numai ineptii scrii..
Mai citeam ca dai flashuri romanilor din masina..normal ca nu te baga`n seama si te injura ca esti tzarush din ala de`i curge scuipat din gura si te bucuri ca in grecia ai mai dat si tu de alt romanash cu care abia astepti sa critici tu ............pfff
PA..ma..
P.S. la urmatorul concediu in afara tarii sper sa ramai acolo..definitiv

Flamingo spunea...

Hai ca m-am prins ce e cu tine pe aici...

Daca mai devreme (la Romanul All Inclusive) ti-am acordat circumstante atenuante, acum imi dau seama cat de dobitoc esti... si-ti voi demonstra pe rand...

1. Nu e vorba de mesajul in limba romana, ci de cum a fost acesta scris. Mai uita-te o data la poza, dar cum faci parte din randul celor care pun etichete fara sa gandeasca prea mult si se iau dupa toti tour-operatorii, nu ma agit prea tare.

2. Nu am avut parte de concediu trist, tristule, am spus doar ca nu aveam unde inopta in drum spre METEORE si ulterior ATENA. Ai auzit de Atena? Ma bucur... Eu am si vazut-o inteligentule!

3. Legat de flashurile date romanilor, acestea s-au "petrecut"din spate inainte de depasire, dupa care am salutat discret. Ce pana mea vroiai? Sa ii blochez precum masinile de poplitie in filmele de actiune si apoi sa ma dau jos si sa le intind mana?

4. De cand e limba romana limba de circulatie internationala, nu stiu, dar o trec si p-asta la capitolul "Lacunele tale".

5. Ai sa razi , dar eu pe unde am fost NU AM AVUT NEVOIE DE CHEIE pentru aerul conditionat. Deh, fata de tine, eu poate ca am platit sa stau in fata... nu in jeg.

6. Multumesc pentru traficul facut pe blog in seara asta si te mai astept cu cea mai mare placere.

mariustipa spunea...

ai cumva detalii despre campare, cort intr-unul din locurile de pe ceel 2 brate, recomandari eventual? apreciez ft mult experientele personale, altfel - netul e plin de info. felicitari pentru articol. multumesc.

Catalin S. spunea...

Salut, Marius!

Flamingo aici... sau Catalin S.! :)

Din pacate detalii despre campare in Paralia Katerini nu am si nici nu-mi amintesc sa fi vazut. Asa cum spuneam in articol noi am fost din fericire in trecere. Daca am fi stat mai mult poate ca ti-as fi putut fi de ajutor.

Gandeste-te bine daca alegi destinatia asta. Sunt multe alte locuri de vizitat sau de petrecut sejurul in Grecia.

Legat de cele 2 brate, vezi in Bratul Sihonia ca sunt o gramada locuri de camping... Incearca la Orange Beach (Portokali Beach). Vezi la Sarti, plaja Valti... in general in zona Sarti sunt multe locuri de camping.

Bafta!

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo