29 decembrie 2010

RC Cola (Royal Crown Cola)

Desi nu mai sunt bautor de Cola (sa tot fie vreo 15 ani de cand m-am lasat de "sportul" asta), de curand, mai exact de sarbatori, am redescoperit o alta bautura racoritoare similara - RC Cola (Royal Crown Cola). 

Ca tot romanul, cand auzeam de cola, ma gandeam la Coca-Cola sau Pepsi-Cola, lasand mult in spate Adria-Cola sau American-Cola, un fel de Quick-Cola ce se gasea pe vremea lui Ceausescu si avea gust puternic de medicamente. 

Astazi, aflandu-ma in hypermarketul Real, am vazut o promotie la RC Cola si am zis sa risc, doar n-o fi dracul atat de negru... si am avut o surpriza placuta. Gustul acestei bauturi se situeaza undeva intre celebrele Coca-Cola si Pepsi-Cola si gandindu-ma la pret, parca as spune ca merita din plin cheltuiala facuta. Mai mult, am aflat din diverse surse de pe internet (scrie inclusiv si pe capac), faptul ca RC Cola se fabrica inca de la inceputul secolului trecut, mai exact din 1905, in S.U.A. fiind principalul concurent al celebrelor branduri amintite mai sus. 

Nu vreau sa fac prea multa reclama iar acest articol nu se vrea un advertorial, insa la cat de carcotas sunt, pot afirma fara sa stau prea mult pe ganduri ca RC Cola chiar isi merita banii.

2 comentarii:

Aly spunea...

Chiar crezi....eu zic ca ne otravim singuri...De unde atatea milioane de tone de portocale, kiwi, piersici caise ..etc etc...se fac pentru a face atatea milioane de litrii de sucuri ?!. Sunt pline de chimicale. Eu m-am lasat de 'sportul' sucurilor..chiar fiel el 'naturale'.....
Apa de izvor e singura bautaura 'inca' buna. O sa fie vai si amar de curu nostru cu ataea chimicale in bauturi si in alimentatie.

Toate cele bune si un an nou fericit !

Flamingo spunea...

Asa este Aline, insa eu m-am adresat in primul rand marilor consumatori de COLA, in incercarea de a indemna omul sa faca economii... Asta asa, ca tot are acelasi gust cu marcile celebrei in RO.

Aprpos, acum tot RC Cola beau... dar pana deseara de Revelion cand o s-o dau pe altele.. :P

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo