15 septembrie 2011

Chiar ne pasa de Nesu?


Imi pare rau de accidentul suferit de Mihaita si cred ca nu sunt singurul care afirma asta, insa in ultima vreme am observat o usoara ipocrizie venita atat din partea noastra, a suporterilor, cat si... sau mai ales din partea fostilor colegi de echipa sau ai unor presupusi prieteni.
Mesaje de genul "Sunt alaturi de Nesu" ori "Zi si noapte ma gandesc numai la el" au umplut primele pagini ale ziarelor iar reportaje pe marginea acestui subiect au aparut la stirile difuzate la TV, uneori in exces, dupa unii. Este adevarat, toti am suferit si poate inca mai suferim numai cand ne gandim la bietul om tintuit pe un pat de spital si paralizat de la gat in jos, dar s-o tinem tot timpul in aceeasi directie, dam dovada de o ipocrizie intalnita numai la romani.  
Poate singurii indreptatiti sa planga sunt parintii, neamurile lui si dintr-un punct de vedere usor diferit, colegul de la FC Utrecht, Alje Schut care afirma de curand ca intentioneaza sa se retraga din fotbal. In rest ma scuzati oameni buni, celorlalti chiar le pasa ori afiseaza pareri de rau doar pentru a-si face publicitate? Cum sa-l crezi pe X dinamovist sau Y rapidist ca este alaturi de Nesu care pana in ziua accidentului strigau "M*ie Steaua! M*ie Steaua! M*ie Steaua!" ori amenintau stelistii atat pe teren cat si in afara lui?
Repet, imi pare rau de accidentul suferit de Nesu, chiar eu si familia mea trecand prin ceva similar in urma cu 13 ani cand fratele meu s-a prapadit dupa o lunga agonie oarecum similara cu cea a lui Nesu. La fel ca si acum, pe moment au aparut de nicaieri tot felul de falsi prieteni, vecini "buni" care dadeau impresia ca sunt alaturi de noi, doar ca la "final" cand medicina moderna s-a dovedit neputincioasa si nimic n-a mai fost de "spus", totul a fost dat uitarii inca de la primele minute dupa inmormantare, mai mult, cineva avand tupeul sa afirme, intr-un scurt dialog cu mama "Lasa femeie, bine ca ai avut 2 copii. Acum mai ai unul, considera-te norocoasa"!
Chiar ne pasa de Nesu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo