7 ianuarie 2010

Oana Zavoranu a fost "desfiintata" fara probe in urma unei emisiuni "Pact cu Diavolita" de la KanalD !


DREPTUL LA REPLICA

Nu, nu sunt Oana Zavoranu si nu seman nici pe departe cu ea, insa cunoscand mai bine datele unei anumite probleme, ma simt dator sa dau un fel de drept la replica.

In data de 30.05.2009, in ziarul Libertatea versiunea online (nu stiu daca articolul a fost prezentat si in varianta tiparita), a aparut un supercalifragilistic articol despre Oana Zavoranu, pe care-l puteti citi aici, in care articol, vedeta a fost pur si simplu "desfiintata", si toate acestea fara vreo proba palpabila, ci doar pe seama unor poze extraordinar de "edificatoare" facute televizorului in timp ce emisiunea "Pact cu Diavolita", a carei moderatoare era la acea vreme, era difuzata pe postul de televiziune "Kanal D".

Cunoscand una-alta despre ce s-a intamplat acolo, ma vad nevoit sa fac unele precizari privind articolul de mai sus, cu parerea de rau ca la momentul respectiv nu am fost pe faza.

Asadar, aveti mai jos cateva citate "desfiintate" de mine:

Oana Zăvoranu a încercat să împace două familii de ţigani, pentru emisiunea “Pact cu diavoliţa”, de la Kanal D.


De fapt era vorba de o familie de romani si una de tigani si nicidecum de doua familii de tigani, dar probabil ca autoarea articolului care a pozat in nestire televizorul, era prea ocupata s-o jigneasca pe Zavoranca. Povestea era simpla si desprinsa din mai toate reality show-urile de pe mapamond. Fata "alba" fuge cu omul "negru" si familia ei nu este de acord cu situatia.

Mai departe...

“A fost pentru prima oară când am ajuns într- o şatră. Oamenii de acolo au fost civilizaţi. Mulţi m-au şi pupat”, povesteşte Oana. Vedeta nu şi-a făcut griji că ar putea păţi ceva rău, mai ales că avea cu ea şi doi bodyguarzi.


Oana nu a avut niciun fel de bodyguard ! La fata locului a fost doar echipa de filmare din care au facut parte profesionisti, atat pe parte parte tehnica (sunetist, cameramani), cat si pe parte "actoriceasca"... (regizor, asistent, actori). De unde ai scos-o p-asta cu bodyguarzii, nu stiu. Ah... singura persoana mai bine facuta, era "seful" echipei, un om cu foarte bun simt de altfel si doxa de carte, dar de aici si pana la cei doi bodyguarzi ai Oanei, este cale foarte lunga. Deci inca o exagerare, ca sa nu-i spun minciuna.

Soţia lui Pepe a fost lăudată de ţigani, care nu s-au sfiit să îi ceară bani. Astfel că, până la plecarea din şatră, Oana le-a împărţit acestora aproape 500 de lei.


Sa nu uitam ca orice figurant care apare intr-un reality show este platit. Ai citit, da ? ESTE PLATIT CU BANI !!! Doar pe vremea lui Ceausescu prestai gratis uneori, dar nici atunci, pentru ca TVR-ul platea totusi la date fixe acei putini bani, dar platea, ok ? Asa si aici. Faptul ca s-au dat niste bani pentru filmare, nu este nimic nou sau ultra-iesit din comun. Au fost niste bani dati de fapt gazdei, bulibasa satrei. Din cate stiu, la final bulibasa a impartit acei bani "subordonatilor" in functie de rubedenii si de rolul acestora in "film".

Un rrom a fost ceva mai curajos şi i-a cerut divei numărul de telefon.


Or fi tiganii tupeisti, dar niciunul nu a indraznit sa ceara telefonul Oanei. Hai sa fim seriosi.

Si ultimul citat din articol pe care nu degeaba l-am lasat la urma...

Vedeta de la Kanal D s-a bucurat de o primire călduroasă şi chiar i s-a cerut să devină naşa unui copil care se va naşte peste patru luni. “Unul dintre ei m-a rugat să-i botez copilul. Nevasta lui e gravidă şi vrea ca pe fetiţa lui să o cheme Oana”.


Probabil a fost singurul adevar din toata povestea...

Deci rusine tanti ziarista de duzina care scrii articole la comanda ! De ce nu ai precizat in articol si locatia unde s-a filmat ? Sa-ti spun eu ? Pentru ca nu aveai nicio data reala, preferand sa mazgalesti cateva cuvinte doar pe baza vizionarii emisiunii "Pact cu Diavolita" (a se observa calitatea proasta a pozelor facute televizorului).

Tare sunt curios cine ti-a ordonat sa postezi asemenea mizerii, ca fie vorba intre noi, 85% din articol sunt inventii si supozitii, care bine plasate, isi fac efectul 100%.. Dar cand ma gandesc la patura sociala din care fac parte cititorii tai, parca-parca imi vine sa iti acord ceva circumstante atenuante.


Semnat de catre "cineva" care a fost acolo.

Aveti aici inca o data articolul din Libertatea !

8 comentarii:

Anonim spunea...

Probabil asa se intampla cu toate articolele asa zis mondene care apar in Libertatea... sa mai ai in credere in jurnalisti? Nu au ce sa mai inventeze... ce viseaza noaptea, scriu ziua... halal profesionalism.

Flamingo spunea...

Mda, se scot bani multi din asa ceva, ziarul se vinde si toata lumea are servici, mai ales pe criza asta.

eduardsebe spunea...

pai nu trebuie sa manance si ei o paine?
cu minciuni ca asta isi fac ei bani

Paul Slayer spunea...

In sensul asta aminteste-ti de o faza mai veche: Evenimentul Zilei a publicat o pacaleala de intai aprilie, in care spunea ca nush ce jucator argentinian a semnat cu Steaua. Faza nu era adevarata, dar a doua zi Can-can a publicat un interviu cu respectivul, care zicea ca e foarte fericit sa joace in Romania. Asa se face presa de tipul asta, inca din vremea "gainii care a nascut pui vii".

Flamingo spunea...

Mai Paule tata, nu stiu ce sa zic... Ma gandesc si eu ca de publicitate nu prea duce lipsa tanti Oana, mai ales dupa ce s-a maritat cu "colegul nostru" de breasla, nenea Pepe. De pacalelea de 1 aprilie, nici vorba... atata vreme cat stirea a fost publicata la finele lunii mai.

Problema in cazul de fata este mult mai grava. S-a aruncat intentionat cu noroi in Zavoranca, stiindu-se faptul ca majoritatea romanilor n-o sa verifice stirea si o sa ia de bun articolul. Eu chiar am cunoscut-o pe femeiea asta si crede-ma ca este foarte departe de imaginea pe care au avut grija "unii" sa i-o faca.

Phebelle spunea...

Maamaa, ce preocupari ai tu...

Saraca Oana, cat de desfiintata s-o simti saraca. :)))))))))) Eu chiar as da in judecata ziarista aia de mana a doua. Asa ofensa...n-am vazut niciodata in viata mea :D Saracu' de tine..ce mult iti pasa tie de toti ratatii...asta poate ca le semeni, dar...dracu stie, poate doar esti cu capu.

Anonim spunea...

dao in sloboz de curva muista, oana slobozului in pula sa ma cac pe mortii ei

Flamingo spunea...

Hopaaa, hai c-au inceput sa apara si parerile contra. Imi place, devine interesant subiectul, mai ales cand userii nu se semneaza. :)

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo