24 ianuarie 2010

Epidemia de Hepatita vs Gripa Porcina

Din ciclul "tara arde si poporul se vaccineaza", observ ca Ministerul Sanatatii nu sufla o vorba despre imbolnavirile de hepatita din ultima vreme. Spitalul "Victor Babes" s-a umplut zilele acestea de bolnavi de hepatita. Numai astazi mi-au trecut pe la urechi vreo 4 cazuri. In 2 dintre ele este vorba de copiii unor apropiati ai familiei, internati acum la spitalul Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Victor Babes".

Acum stau si ma intreb care din boli este mai periculoasa ? Gripa asa-zis porcina sau hepatita ? De ce mai marii MS nu mai dau comunicate peste comunicate sa se vaccineze populatia ? Nu or mai fi primit instructiuni in acest sens de la americani sau de la marile firme farmaceutice ?

Deci mare atentie la hepatita! Deja putem vorbi de un inceput de epidemie in randul copiilor. Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Victor Babes" este plin la ora asta de zeci de cazuri ! De boala asta chiar se moare. Gripa porcina este praf in ochi pe langa hepatita.

6 comentarii:

Aly spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Aly spunea...

Pe dracu'........gripa porcina este o nascoceala si oricum s-a mai discutat despre asta...
HEPATITA e de 1000 de ori mai periculoasa decat acea banala gripa... Poate e o chestie si asta, poate chiar vrea sa se ocoleasca hepatita ..ca sa moara mai multi; si se 'bate' mai mult pe gripa porcina....


Dar chiar Cata..intereseaza pe careva din conducerea tarii de toate astea...sau doar banii conteaza ?

Flamingo spunea...

Banii tata, banii si interesele. Daca lui Streinu Cercel nu-i iese nimic la afacerea asta, de ce sa dea comunicate ?

Aly spunea...

Da..zi-mi unu care nu are interes petru bani!?....si pentru bani multi ! Sau acel Cercel e acolo , in functia aia, de placere si-si face datoria din placere si pentu tara !!??.....NICI UNUL nu e acolo de placere, ci pt BANI ! doar pentru BANI !

molie spunea...

2 secunde.
intai ne facem stocul si apoi .......

mary spunea...

Mare dreptate ai, de hepatita se poate muri incet si sigur. Din pacate sunt zeci de spitale pline de pacienti cu hepatita cronica, chiar ciroze.
Sunt oameni care au aflat intamplator ca sunt pacienti, ca boala lor este destul de grava si, mai grav, uneori au aflat mult prea tarziu.
In acest moment in tara este cel putin epidemie de hepatita.

Mary, Brasov

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo