15 ianuarie 2010

Mi-am facut teren de golf !

Dupa cum bine stiti, zilele trecute, Elena Udrea a afirmat ca intentioneaza in viitorul apropiat sa amenajeze in jurul Bucurestiului cateva terenuri de golf. Bulgarii au 63, a afirmat "ministra", noi de ce nu putem ?

Pe moment, recunosc, m-a amuzat intentia dansei. Tara arde si blonda se piaptana, mi-am zis, numai ca intre timp, si bantuit profund de aceasta idee, mi-am dat seama ca noi, bucurestenii, aveam deja terenuri de golf la tot pasul.


Terenul meu de golf se afla in jurul blocului si se intinde pe o raza de vreo 300 m. E plin de gropi si se invecineaza cu terenul lui Florin din zona Uioara. Il am in coproprietate cu inca vreo 500 de actionari. Terenul lui Florin din zona Uioara, se invecineaza cu al lui Gabi care locuieste in zona Lamotesti. Mai departe avem un teren in zona P-ta Sudului, chiar si o vale, conform normelor UE in materie de terenuri de golf, care valea se situeaza pe Calea Vacaresti. Sunt gropi si gropite la tot pasul. Si asta numai in zona Berceni, dar sa vedeti ce e in Dr. Taberei !

Bine, noi folosim altfel de mingii de golf. Ale noastre sunt ceva mai mari si au forma de roti de 13", de 14" de 15", deh, fiecare dupa posibilitati. Crosele noastre au forma de planetare, bucsi, pivoti si se numesc Renault, Logan, Peugeot, BMW, Hyundai... stiti dvs., marcile consacrate in Romania, dar ne distram teribil aproape in fiecare zi cand mergem sau cand venim de la munca.

Deci stimata doamna Udrea, de ce ne trebuie terenuri de golf cand avem deja la tot pasul ? Nu puteti face altceva cu banii aia ? Nu mai bine faceti service-uri auto ? Adica mai joaca omul golf, dar isi mai duce si crosa la reparat.

3 comentarii:

UrsuL spunea...

Citat dintr-un clasic in viata...

"Fa tu in pastele matii statule (Udrea) infrastructura si autostrazi si lasa un privat sa faca terenuri de golf"

Traim intr-o tzara de tot cacatul in care sper sa nu ma mai intorc curand

Anonim spunea...

imi omoara masina in fiecare zi terenul tau de golf...

Anonim spunea...

sa imi trag malachie canceroasa in terenurile voastre si in mamele voastre ca imi schimb la piese la masina de imi vine greata

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo