29 ianuarie 2010

Mutu fute pamantul, dar naravul ba! Risca suspendare sau nu?

Noul Hagi. Asa i se mai spune lui Adrian Mutu. Cum care Mutu? Mutu, fotbalistul.
Cand nu joaca la Nationala toata lumea plange ca din cauza asta luam bataie de la echipe din lumea a treia fotbalistica. Cand nu joaca la Nationala, dam vina pe pe antrenor ca nu l-a convocat. Unii au spus ca antrenorul este Satana Federatiei Romane de Fotbal! Chiar seamna un pic daca ar fi sa ne luam dupa tenul masliniu si dupa pedigree. Saracutul de Mutu nu are nicio vina pentru hachitele mai-marilor din fotbalul romanesc. Asa este Mutu si noi il iubim. Ce-aveti cu el? Are o sotie frumoasa, s-a realizat omul. Sunteti cumva invidiosi pe el ca nu a simtit criza precum romanul de rand

Cand s-a certat cu Abramovici toti am zis ca rusul este un miliardar nebun si plin de fite si un prost pentru ca nu stie ce-a pierdut renuntand la Mutu. Cand Tribunalul Federal Elvetian a "decretat" ca Mutu are de platit pana la urma daune in valoare de 17 milioane de euro, am zis ca romanii sunt discriminati in Europa si ca nu ne meritam soarta. Cand a plecat sa petreaca cu un interlop sarb imediat dupa ce a facut un meci dezastruos, toti am spus ca Mutu este suparat din cauza deciziei si ca paparazzi sunt de vina, fiind mai tot timpul pe urmele lui si ca bietul om nu poate respira si el cateva ore intr-o companie selecta.
Acum Mutu a fost gasit dopat DIN NOU. Oare ce scuze o sa-i mai gasim de data asta? Auzi motiv la el... "am mancat batoane de slabit care contineau nu stiu ce substanta interzisa". Pai Mutule tata, adevarul este ca erai cam plinut si se impunea o cura de slabire ca doar nu a vrut nimeni sa semeni cu Maradona. Acum Mutu risca o suspendare din viata sportiva de 1 pana la 4 ani. Sunt sanse foarte mari ca Mutu sa iasa la "pensie" pe banca de rezerve sau pe vreo banca din parc, singurul loc unde de altfel se va mai putea antrena.

Marica, tu cum stai la capitolul droguri si substante interzise? Tanase, ce zici? Crezi c-ai putea s-o lasi mai moale cu bomba sexy si o perioada sa-i tii locul lui Mutu la Nationala? Cred c-ar fi mandru Becali daca Lucescu te-ar convoca. Sau sa-i sugeram lui Razvan sa-l bage pe Goian in atac, eventual pe Banel Autogol Nicolita? Hai c-au mai dat si ei gol din cand in gand in cand. Nu-s de lepadat. Lasand gluma la o parte, si Dica ar fi o idee buna, ca tare i-o fi dor sa mai joace cateva minute.
In fine... Chivu operat, Mutu drogat, hai Romania!
Mutu tace si face. Mutu fute pamantul dar naravul ba!

4 comentarii:

molie spunea...

Hai ai nostrii!

Mutu se pregateste sa execute o lovitura libera.
Antrenorul dupa banca "Trage Mutu! Trage! Nu auzi?"
Mutu: "Nu mai trag. M-am lasat!"

Anonim spunea...

ce face celebritatea asta din om. Mutu se crede invincibil dar pana cand? si-a facuto cu mana lui asta e clar

Anonim spunea...

un labar, si ceva perfect caracteristic romanilor. de 2 lei. valoare fix 0.

Aly spunea...

Nu l-a pus nimeni sa se 'indoape' cu tot felu' de prostii si nici nu i-a indesat nimeni pe gat !!!!!

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo