14 ianuarie 2010

Tudela, fostul coleg al lui Beckham, va juca la Steaua


Se pare ca Gigi Becali a dat lovitura !

Nu spun ca a dat lovitura pe piata transferurilor, pentru ca de Tudela n-a auzit nici dracu in Romania, ci ca a dat o lovitura de imagine. A reusit sa aduca in Ghencea, pe fostul coleg al lui Beckham. Acum, in mintea orierului, ar trebui ca toata suflarea Ligii 1 sa se teama de Steaua, uitand ca lui Toja (alt necunoscut venit din State), i-au trebuit vreo 6 luni sa se acomodeze cu echipa, cu stilul de joc, cu scandalurile din Romania si mai ales cu fanii Stelei, care in loc de "Hai Steaua!", au in repertoriu "Muie Becali!".

Lasand la o parte faptul ca in S.U.A nenea Tudela castiga mai putin decat Ninu si Tudose la Steaua (25.000 euro fiecare), si ca pentru el... transferul la o echipa din Europa de Est a insemnat mana cereasca, reusind si sa puna astfel un ban de-o parte si sa trimita acasa ca tot omul, ma intreb oare... cine din anturajul vedetei Beckham o sa urmeaze la Steaua ? Cumva Posh Spice ?

Deci da, se pare ca Gigi Becali a dat lovitura ! Steaua va castiga titlul anul acesta, va juca in Champions League, va ajunge in semifinale si va castiga Cupa... si asta datorita lui Tudela. Lui Josh Tudela.

Pai bre nea Gigi, compari matale coechipierii pe care Josh i-a avut la L.A. Galaxy cu cei pe care-i va avea la Steaua ? Pai il compari matale pe Banel care are in meniu autogol dimineata la pranz si seara cu Beckham, care ofera pase excelente de gol sau marcheaza aproape din orice pozitie ?
Deci nea Gigi...

Cand o sa-l pui la zid pe Tudela ?
Cand o sa apari la tv sa-l desfiintezi asa cum ai facut-o in trecut cu Hagi si cu atatia altii ?
Cand o sa-l trimiti la echipa a-II-a ?
Cand o sa-i injumatatesti salariul ?

Am curaj sa pun pariu ca pana in vara se va intampla cel putin una din cele de mai sus. Sper sa ma insel totusi.

7 comentarii:

Anonim spunea...

O sa castige o laie Steaua campionatul !

Flamingo spunea...

Daca va juca la macar 50% din cum joaca Beckam, chiar ca a dat Jiji lovitura.

Anonim spunea...

Se vede ca esti stelist

John spunea...

MUIE STEAUA !!!!

ionut spunea...

Nu stiu ce sa zic Cata,am renuntat sa mai cred ca in campionatul nostru se mai joaca fotbal.Fiecare jucator o face pt bani si vede situatia ca pe-o afacere,la fel ca si patronii de cluburi.

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Bine, daca e sa fim foarte rigurosi, trebuie sa spunem ca Toja nu a convins nici pana astazi ca e vreo mare lovitura. Dar, bun sau rau, cum o fi Tudela, nu poate rezolva problema Stelei. Iar problema cea mare a Stelei poarta un nume: Becali.

Flamingo spunea...

Nu scapam noi atat de usor de Becali. Daca as fi avut bani, si maine as fi cumparat clubul.

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo