5 ianuarie 2010

Viata la bloc, part 1


Multa sanatate si ani de viata ii doresc vecinului de deasupra care de vreo 2 saptamani a lasat televizorul deschis si cu volumul dat la maxim. Ii doresc si pe aceasta cale viata lunga, sa apuce ziua cand va lua amenda de la politie. Ii doresc sa nu se intalneasca cu subsemnatul.

Am inteles ca s-a mutat din bloc prin vara lui 2009 si ca de atunci tot cauta chiriasi si ca de sarbatori, probabil de frica hotilor, a hotarat ca cea mai buna alarma este sa lase lumina aprinsa si televizorul deschis, DAR PANA CAND MAI NENE ? Mai rau este ca o data la 4-5 zile ii aud pasii prin casa de fapt tocuri pe gresie sau pe parchet, dar cand ma duc si ii la bat la usa, nu raspunde nimeni. Probabil vine cu potentiali chiriasi sa le arate casa ori trece in inspectie sa vada daca lipseste ceva. Cert este ca la plecare televizorul ramane tot deschis !!!

Ca e zi ca e noapte, "canta" televizorul ala mai ceva ca papagalul meu din dotare. Macar perusul meu se culca cand sting lumina in camera, pe cand televiorul lui 'nea Caisa, nu !

Politia nu-l poate amenda pentru ca nu-l gaseste acasa. Cel putin asta mi s-a spus. Sa ma duc la panoul de sigurante de pe scara si s-o scot pe-a lui si apoi s-o insurubez la loc, resetand astfel aparatura electronica din casa, mi se pare o actiune cu caracter usor penal si din victima nu as vrea sa devin infractor.

Deci multa sanatate si viata lunga ii doresc vecinului de deasupra care de vreo 2 saptamani a lasat televizorul deschis si cu volumul dat la maxim, sa apuce ziua cand va lua amenda de la politie, pentru "alarma" tipic romaneasca montata in apartament.

2 comentarii:

Cel care considera spunea...

Nu este adevarat. Mergi la panou si scoate-i siguranta LUI! Eventual cu administrator cu tot. Si atat. A! daca il prinzi cu chiriasi le poti vorbi de rau blocul sau proprietaru (ca nu te intelegi la bani cu el, etc etc)
Sau lasa bilete peste bilete.
Uite cum am rezolvat eu civilizat asa ceva. Un tip tot lasa masina in garaj din ala lift. Astazi, maine... si de fiecare data cand unul din ceilalati11 oameni isi coborau masina se auzea alarma aluia. I-am lasat un bilet frumos la panoul de comanda: in atentai posesorului locului 11. Va rog sa nu va mai lasati alarma pt ca...etc etc. fara amenintari
Crede-ma ca nu si-a mai uitat /lasat alarma...

Toate bune!

Flamingo spunea...

Multumesc Bogdan, numai ca intre timp am rezolvat problema...
http://scanteiecatalin.blogspot.com/2010/01/viata-la-bloc-part-2.html

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo