10 ianuarie 2010

Vreti sa luati gripa porcina ? Nimic mai simplu: VACCINATI-VA ...


...mai ales ca este moca !!!

Pentru ca nu se inghesuia nimeni sa se vaccineze si pentru ca au fost cateva emisiuni anti vaccinare si pentru ca romanul privea reticent noua gripa si pentru ca importatorul de vaccinuri era pe cale sa dea faliment, au aparut peste noapte zeci de cazuri de imbolnaviri si cateva decese.

Daca acesta boala a fost facuta pentru obezii din America, sa mai scape statul de ei, noi ceilalti ce vina avem ?

Are cineva habar daca cei care au murit de curand au suferit de gripa "noua" ? Poate cineva verifica ce ni se da la televizor si ce ni se spune ca venind de "sus" ? Ati uitat in 2007 cand a aparut Base la tv si i-a rugat pe mai marii ministerului sanatatii sa nu mai sperie lumea cu alte cuvinte prima gripa la fel ca si a doua sunt praf in ochi ? Vreti materiale informative pe tema asta ?

Prin toamna, cautand pe net, am dat peste mai multe documente (click aici -> arhiva - 2,2 mb) dar la vremea respectiva nu am dat prea mare importanta. Am alertat totusi cunoscutii apropiati dar de cand am vazut nebunia si cozile la vaccinare, am hotarat sa urc pe net documentele pe care le-am adunat din diverse surse. Multumesc pe aceasta cale lui Urban Iulian - Presedintele Asociatiei de Asistenta pentru Consumatori - Senator de Ilfov.

Daca aveti vreun dubiu privind downloadul, cititi va rog randurile de mai jos...

***************************************
Virusul gripei porcine a fost creat în laborator
Noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”),care a ajuns recent şi în ţara noastră, nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent, fiind sintetizat în laborator.

Pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 (când au murit 50 milioane de oameni) care a fost readus cu succes la viaţă prin decongelarea victimelor şi depistarea materialului genetic viral; virusul a fost apoi combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 şi H5N1 (tulpina gripei aviare).

În final, virusul A H1N1 conţine material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară; a fost denumit „novel flu” (incorect spus gripă porcină) de către Centrul pentru Controlul Bolilor din S.U.A.

Cât de gravă este gripa porcină?
Simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate; gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat, notează „The Times”, ceea ce face ca boala să nu se manifeste mai drastic decât o răceală severă şi deci ca vaccinarea să fie pusă sub semnul întrebării. Nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (VEZI CAZUL ACTORULUI TONI TECUCEANU), inimii sau rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, a femeilor însărcinate şi a copiilor sub cinci ani. În România se preconizează să fie vaccinate tocmai aceste ultime două categorii.

Aşadar vaccinul se testează pe mamele noastre şi pe copiii noştri!
În Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa se înregistrează o mortalitate de 0,03 % [3], cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A, deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri.

***************************************
Eu nu oblig pe nimeni sa se vaccineze sau sa nu se vaccineze. Fiecare face ce vrea cu sanatatea si viata lui, dar ganditi-va de doua ori inainte s-o faceti. Daca inca nu v-ati vaccinat si ati citit randurile de mai sus si acum sunteti in dubiu, descarcati va rog arhiva de mai jos... Materiale informative privind gripa porcina.

DACA TINETI LA SANATATEA VOASTRA SI A APROPIATILOR VOSTRI, DATI VA ROG MAI DEPARTE ACEST ARTICOL !!!!



Interesant, nu-i asa ?

30 de comentarii:

Anonim spunea...

Americanii-s de vina, futu-i in gura sai fut !!!!
(Vama Veche)

Flamingo spunea...

Mass-media pe această planetă este atât de aservită elitei francmasonice mondiale şi aşa-zişilor iluminaţi care conduc din umbră lumea, din păcate către un adevărat dezastru planetar, încât ea face fără ruşine şi în mod slugarnic aproape orice pentru dezinformarea unui public adesea neştiutor şi naiv, care înghite cu credulitate orice. Interesele financiare ale marilor companii farmaceutice (care, culmea, aparţin în număr mare chiar unor francmasoni de rang înalt sau membrilor grupării criminale Bilderberg) au întotdeauna prioritate. Mass-media contribuie din plin, la ora actuală, la răspândirea în rândul maselor credule a gogoşilor mediatice înfricoşătoare cu privire la aşa-zisa pandemie a gripei porcine. În loc să ne informeze, mijloacele mass-media şi-au propus să ne prostească fără încetare, repetând zi de zi, până la saturaţie, aceleaşi minciuni gogonate. Tot ceea ce se petrece nu este deloc întâmplător, dacă avem în vedere că marile concernuri farmaceutice internaţionale obţin mari câştiguri din comercializarea vaccinurilor, ele fiind cele care orchestrează campania de inducere în masă a unei stări de frică paralizantă.

Mantuitorul spunea...

Ba da esti paranoic rau de tot. dute frate si te spanzura, Mai ai frati pacasa ?

Flamingo spunea...

Din nefericire fratele meu a murit in 1998 la fix 17 ani, de ziua lui. Daca ai ceva de spus legat de articolul de fata, te rog s-o faci politicos. Multumesc.

Aly spunea...

Bre...chiar vorbeam cu un bun prieten 'sus pus' si care mi-a zis verde-n fata ca e cusuta cu ata alba gripa asta. Nu se diferentiaza cu mult fata de o gripa normala, se trateaza ca orice gripa. Paracetamol,vitamine (vin si tuica fiarta..fara ceaiuri ca ruginim); aspirina este contraindicata; duce la mutatii ale virusului si la alte complicatii.

ASA CA EU NU FAC NICIUN VACCIN (oricum am fobie la ace si seringi)

Fiecare face ce vrea ! Se vede clar pe fata MAFIA FARMACEUTICA din Ro. Noi doi am mai discutat de treaba asta cu medicamentele..........

Cheers,

Adrian Soare spunea...

Esti medic? Specialistule

Flamingo spunea...

Da, da... nu-mi zice de vaccinuri si de siringi... Te cred... ca parca mai ieri imi ziceai de ce-ai patit candva.

Si legat de mafia farmaceutica, iti spun din surse sigure, ca doar am in familie cadru medical ca intra tirul de Augmentinin in tara la un pret (mic) si iese la cateva ore prin alta vama, fiind "exportat" practic unora care tot noua ni-l vand ulterior dar la un pret astronomic. Si toate aste acu complicitatea unora de "sus" care-si iau "dreptul".

Ce mai tura-vura... Suntem o tara in care a "prins" vaccinarea in masa. Antibioticile nu mai sunt la putere... Am devenit prea sanatosi. Se vrea depopulare... Suntem prea multi saraci, someri pentru care trebuie alocate niste fonduri. Si bani de unde ? Asta e ideea... Vorba cuiva mai sus.. Americanii-s de vina.

Flamingo spunea...

@Alin Soare...

Nu nu sunt medic, dar am in familie cadre medcale. De ce ma intrebi ? Te-ai vaccinat cumva si acum iti pare rau ?

eduardsebe spunea...

@aly...ai perfecta dreptate cu gripa asta...in fiecare an cate una noua...numai ca de data asta nu s-a mai extins la animale ci la oameni.
a fost din nou o "greseala" facuta de niste oameni de laborator.
despre vaccin nu stiu ce sa zic...am tot auzit ca o fi el bun dar dupa ceva timp distruge sistemul imunitar...nu stiu sincer ce sa mai cred,dar decat sa mor subit din cauza unui vaccin care a fost testat pe oameni cu rezultate nu prea bune si efecte secundare negative mai bine iau vitamine pentru intarirea sistemului imunitar

Flamingo spunea...

Avocatul care a ingenunchiat Pfizer

Acest succes nu era posibil daca avocatul american Jeffrey Friedman nu decidea sa duca o lupta de trei ani de zile, in numele unei cauze care parea pierduta din start. Friedman s-a mobilizat in lupta impotriva Pfizer atunci cand unul din clientii lui a decedat [ a suferit un atac de cord ] din cauza medicamentului Bextra. Avocatul a investigat cauzele, a sesizat autoritatile, a pus totul cap la cap. A vrut sa negocieze cu Pfizer insa gigantul american sustinut de zeci de firme puternice de avocatura l-au ignorat. Era un David atat de mic incat Goliat nu l-a luat in seama.
Friedman nu a abandonat lupta. A creat un site dedicat acestui proces-gigant http://bextralawsuit.lawinfo.com/.
A explicat oricarui consumator de Bextra la ce pericole se expune, a detaliat absolut totul pe pagina de interne dedicata acestui proces , in cele mai mici detalii http://bextralawsuit.lawinfo.com/bextra-class-action.html. A fost amenintat cu procese pentru calomnie de catre avocatii Pfizer, insa a ales sa ramana vertical alaturi de clientii lui.
La final a reusit ceea ce nimeni nu gandea : a invins una din cele mai mari companii din lume.

...mai multe downloadand arhiva de mai sus.

Aly spunea...

Se spune ca una din substantele care intra in fabricarea vaccinului e pe baza de mercur sau cel putin mercurul e folosit pe post de catalizator....numa Dumnezeu stie ce e acolo...
Cred ca incepe numaratoarea inversa...pt decimarea populatiei....
@eduardsebe las' bre sa fim noi sanatosi. Ne luam vitaminele, mai bem o tuica si un vin fiert , mancam sanatos ..dar fara E-uri....si asa scapam de toate gripele sintetice ale americanilor...

Cheers,

Anonim spunea...

Eu tot spun ca s-ar putea firmele farmaceutice din lume sa fi facut asta pentru bani. Si imi este frica ca va trebui sa iau decizia de a vaccina sau nu copilul meu de un an si zece luni. Si DA! Asa este numarul obezilor din SUA este foarte mare si plateste statul foarte multi bani din cauza lor. Aceasta gripa poate ucide in special oamenii supraponderali si cu complicatii de sanatate.

Flamingo spunea...

@sinsdesign

Te cred, ca si eu am copil. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Al meu are aproape 7 ani si incerc pe cat posibil sa-l tin departe de nenorocirile care ne inconjoara la tot pasul.

Legat de vaccinarea copiilor, afla ca se numeste infractiune daca nu exista acordul parintilor si pentru asta, Ministerul Sanatatii trebuie dat in judecata.

Anonim spunea...

Eu imi trag malachie pe americani frate , grasanii pulii, mananca de la fast food si se caca imprastiat. le bese mintea numai idei bune, cum sa cucereasca lumea! Exact ca in desenele animate! Sa le trag mortii in pula!

chopper_lady spunea...

moama, ca speriati mai sunteti mai baieti.

Uite-asa, de-al naibii, ca pe mine m-o informat mama, eu am facut vaccinul.Ea stie ce misca pe acolo si m-a sfatuit calduros sa-l fac. Si iaca l-am facut, acu vreo luna. Rezultat? M-o durut umarul drept o zi, ca la orice vaccin. In rest, nimic

Si nu, nu va scriu de pe lumea cealalta asa ca potoliti-va ;)

Aly spunea...

De reactii adverse nu a discutat nimeni si pe la TV se cam dau din colt in colt toti....in primul rand nici nu au avut cand sa-l testeze...
Defapt acu-l testeaza : DIRECT PE OAMENI...si peste vro 6-7 ani se vor vedea rezultatele. Si ne mai gandim de unde atata Cancer si alte boli de n-a auzit nimeni de la parameci incoce'...Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine ..dar eu nu cred in minuni deastea facute in laborator peste noapte...gata in 6 zile au facut si eu un vaccin care vezi doamne face bine..poate pe moment. Un vaccin trebuie testat o perioada mai lunga de timp ; nu cateva zile si dupa i-l baga la populatie. Exact cum vorbeam cu Cata pe mess: Noi suntem prostimea..si defapt asa vrem noi sa fim. Daca am judeca la rece...poate ne mai indreptam; dar noi nu ..daca zice unu ca s-a inventat gaina ci oua de aur si-s comestibile ..trebe sa ne infigem toti ca oile sa luam ...hmmmm nu e bine deloc.
Domnu sa fie cu noi !

Flamingo spunea...

@Choper_Lady...

Vezi ? Pai pe asta se bazeaza si "ei", pe faptul ca lumea face vaccinul fara sa stea prea mult pe ganduri. E un fel de "crede si nu cerceta" (vezi clipul de mai sus).

Flamingo spunea...

@Aly...
Nu tata, noi nu suntem prostimea, noi suntem mai rau... Noi suntem PULIMEA.

Aly spunea...

Da bre asa e..insa nu am vrut sa scriu cuvinte obscene pe blogul tau....

Flamingo spunea...

Interesant ce spune Paul, fratele lui Toni Tecuceanu, actorul care a murit de asa-zisa gripa porcina: "Dorim sa pastram imaginea fratelui meu asa cum am fi vrut cu totii sa ramana. (...) Dorim ca moartea lui Toni sa nu fie folosita intr-o campanie pentru a speria populatia si pentru a crea panica. "

"Toni Tecuceanu a murit de gripa porcina", a afirmat profesorul Adrian Streinu-Cercel. Pam - pam ! Cu alte cuvinte... "Mare atentie oameni buni, daca nu va vaccinati, sunteti pe cale s-o puneti original !" Nu s-a gandit unul ca membrii echipei de la Prima TV uniti fiind, mancau din aceeasi farfurie, respirau acelasi aer in masina, dar cu toate astea doar Tecuceanu a murit.

Interesant nu-i asa ? Autoritatile au dat lovitura punand pe tapet disparitia lui Toni si peste noapte au aparut cozile la Matei Bals. Parca-i vad discutand in orele alea petrecute la coada... "Da tzata Floarea, asa e... Daca pana si actorul ala a murit, iti dai seama ca e pe bune treaba !"

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Ma bucur ca ai publicat acest articol prin care incerci, alaturi de atatia altii, sa deschizi ochii oamenilor. Tuturor specialistilor sceptici de pe aici le spun ca exista medici de elita din tara asta (dr. Pavel Chirila, de exemplu), care atrag atentia asupra pericolului vaccinarii. Cat despre cum se fac statisticile, pot sa dau un exemplu concret: un foarte bun prieten a mers in ultimele zile ale anului trecut la spital cu fiica sa de 5 ani, care avea febra si tusea. Medicii au examinat-o si au spus: "gripa porcina". Omul nu s-a mai intors la tratament, pentru ca inca de a doua zi, cu doftoriceala clasica, fata a inceput sa se simta mai bine. Cand era aproape vindecata, a fost adusa la un nou consult, iar medicii au spus: "N-a avut gripa porcina. Ne-am inselat." Precizare: la primul consult, prietenul meu a intrebat de unde si-au dat seama ca fiica lui are gripa noua, fara s-o supuna unei examinari amanuntite. "E, deja stim si noi dupa ochi", a fost raspunsul. Vezi si: http://c-tarziu.blogspot.com/2009/09/organizatiile-provita-se-opun.html

eduardsebe spunea...

bre...in momentele astea fiecare persoana care moare "a murit din caua gripei porcine"
la televizor nu face decat sa te sperie...s-au imbogatit aia care vindeau masti de protectie impotriva gripei?
s-au imbogatit cei care au facut vaccinul?
s-au imbogatit cei care vindeau Tamiflu si il dadea la oameni in spitale cu termenele de expirare depasite?
uite cine a avut de castigat pe seama gripei...si mai sunt

Flamingo spunea...

In zilele astea, cred ca si o banala infectie la deget este transformata in gripa noua. Cred ca toate probele trimise la Institutul Cantacuzino sunt etichetate gripa porcina.

Marius spunea...

NU MERGE ARHIVA PUSA LA DOWNLOAD! Fa te rog ceva in sensul asta. Multumesc.

Flamingo spunea...

Gata, s-a rezolvat.

Anonim spunea...

Am un amic, doctor virusolog, la Cantacuzino. Adik acolo unde s-a creat vaccinul.
Recomanda sa nu ne vaccinam. Nici el nu a facut-o.

Atat am avut de scris.

Flamingo spunea...

Un expert european în domeniul sănătăţii a declarat că pandemia de gripă porcină este una falsă, menită să crească vânzările companiilor farmaceutice. Wolfgang Wodarg, directorul departamentului de sănătate din cadrul Consiliului Europei, susţine că toate companiile farmaceutice au avut profituri de milioane de dolari de pe urma virusului AH1N1.

Oficialul european spune că directorii companiilor farmaceutice au iniţiat o "campanie de panică" care a determinat Organizaţia Mondială a Sănătăţii să declare pandemie.
Mai multe pe The Sun http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2803049/Swine-flu-false-pandemic-claim.html

Flamingo spunea...

@Anonim...
Imi poti macar trimite pe mail numele tau sau al lui sau ma rog, mai multe informatii despre ce ai auzit ? Am auzit si eu destule in acest sens. Sunt curios daca este vorba de aceeasi persoana... Multumesc.

Aly spunea...

Tocmai ce se lasase ceva mai 'moale' cu gripa asta nascocita ..sa-i zicem porcina (asa cum zic a-i nostrii alesi)...si aflu ca un unchi de-al consoartei mele a facut vaccinul acu ceva timp..sa fie cam o saptamana; azi stand de vorba cu socrela mea imi spune ca unchiu cu pricina se simte foarte foarte rau. Inainte era sanatos TUN..ce-i adevarat e ceva mai in varsta..dar mergea pe jos mosu' aproape toata ziua si nu se simtea obosit deloc; acu dupa blestematu' ala de vaccin e aproape pe sfarsite !!!!

BAGTI BINE LA CAP TOTI CEI TOMA NECREDINCIOSU'.....NU-I A BUNA CU PANARAMA ASTA DE OTRAVA (VACCIN) ....NE OMOARA FRATILOR !!!!

O sa va mai tin la curent cu unchi...sa dea bunul Dumnezeu sa iasa bine !!!

Flamingo spunea...

Aline, sa ne tii la curent cu cazul unchiului.

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo