30 ianuarie 2010

Presedintele Toyota si-a cerut scuze clientilor dupa rechemarea a milioane de masini

Imi pare sincer rau.

Acestea au fost cuvintele sincere ale presedintelui Toyota, dupa ce compania japoneza a anuntat ca va rechema milioane de masini pentru verificari in urma unor probleme cu acceleratia. Mai- marele grupului, domnia sa Akio Toyoda, a precizat ca este vorba de circa noua milioane de masini pe plan mondial, intre care 1.8 milioane in Europa.

Bine, nu ma mira prea mult, deoarece japonezii sunt singurii care de regula, la sfarsit de an, isi cer scuze pentru ca trenurile lor au intarziat in anul tocmai incheiat, atentie... cateva secunde. La noi cand intarzie personalul de Iasi doar 120 minute, sarim in sus de bucurie, pentru ca se putea intampla mai rau. In fine, vorbeam de masini...

Daca presedintele Toyota ar fi in stare sa-si faca sepuku din cauza problemelor pe care unele modele le au la capitolul acceleratie, presedintelui Dacia Group Renault, pare sa nu-i pese prea mult de produsul finit, fie el Logan ori Sandero. Atata vreme cat exista comenzi din Germania, ce mai conteaza ca cum iese masina de pe banda, daca pe spate este trecut Logan by Renault?

In urma cu 1 an, aflandu-ma la o nunta in familie, am luat un mic interviu cu camera ascunsa, unui angajat al Uzinelor Dacia aflat cu treburi prin zona. Imi pare rau ca nu am apucat sa filmez de la inceput. Ce-a iesit, puteti vedea mai jos.




Pe cand un presedinte / sef japonez la conducerea Dacia? Pe cand si la noi pareri de rau si scuze cerute in public pentru defectiunile care apar la masinile produse la Mioveni?

3 comentarii:

molie spunea...

Am citit in ziar, problemele la Toyota sunt din 2005.

P.S.-scuze pentru greseli

Anonim spunea...

Am Logan si nu stiu cum sa scap de el. Daca stiam ce kkt de masina este, mai puneam niste bani si poate luam altceva.

Anonim spunea...

Si-a cerut scuze dar a plecat dupa discurs cu un Audi...asta ce vrea sa insemne? :))))

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo