17 mai 2010

Fata (pila) lui tata

Va mai amintiti articolul de aici? Cu durere in suflet si multa parere de rau va anunt ca domnisoara in cauza nu mai este printre... "ei". Adica nu mai lucreaza la acea firma.

Ce s-a intamplat de fapt? In urma mailului trimis (mail care in BCC a avut si adresa sefului ei direct), fata a ales in sfarsit sa paraseasca colectivul. Se pare ca planuia demult sa faca asta, dar abia acum a gasit motiv.

Din pacate, seful ei cu care tocmai am vorbit zilele trecute la telefon, mi-a recunoscut mai in gluma mai in serios ca ar fi vrut s-o dea el insusi afara doar ca sa aibe anumite satifsfactii... si asta pentru ca domnisoara era pila cuiva de sus, motiv pentru care toti colegii de departament trebuiau sa faca sluș si s-o trateze logic ca pe cineva de sus. Pe scurt, era un fel de (vorba cantecului) "fata mea este model".

Sfatul meu?

Daca nu va pricepeti la vanzari, la productie publicitara sau nici macar nu va puteti concentra cateva minute pentru a intelege macar in linii mari procedeul prin care se realizeaza un "ceva", schimbati va rog domeniul de activitate. Uneori nu este indeajuns sa fii pila cuiva. Iti mai trebuie si o doza de creier.

5 comentarii:

Relu spunea...

Ce patarda :D dar nici tu nu esti sanatos la cap. :P

Anonim spunea...

Dar asteia de ce nu i-ai dat numele pe blog ? Pentru ca nu este moderator pe forum ?

Horia spunea...

Cu alte cuvinte ai cam dat-o afara pe tanti.

Flamingo spunea...

Nici pe departe. S-a cam dat singura afara. Asta e genul de pustoaica fara experienta care iti flutura la angajare o diploma de absolvire (de regula la Drept) si are pretentia sa-i dai salariu 1000 euro, eventual pentru banii astia sa nu faca nimic.

Sinner spunea...

mai nasol e cand o fu** si seful, atunci o beleste tot departamentul, pt k aia nu ramane fara job indiferent cat de petarda este profesional.. aa de fapt gresesc.. aa.. de fapt am dreptate.. petarda.. profesional :D

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo