31 mai 2010

La cerere, sterg conturi de Youtube si datorii la banca!

Dupa ce am scris una alta despre un dobitoc care se intituleaza mare politist la Judeteana Ilfov, surse apropiate lui (cunostinte comune pe care el nu da doi bani), tocmai m-au informat ca respectivul a sters ABSOLUT TOT ce postase pe internet, mai exact materialele care il incriminau si la care am facut referire in cateva randuri. Mai mult, in afara de unele poze compromitatoare, amaratul si-a sters pana si contul de pe Youtube unde uploadase un filmulet de toata jena si care nu-i facea cinste, in calitate de politist.

Mai oameni buni, chiar atat de mult sa fi durut postarea unui biet articol pe un amarat de blog? Cu alte cuvinte, Flamingo chiar a avut puterea sa stearga conturile altora? Bun asa... Acum ce urmeaza? Ah... stiu! Daca aveti datorii pe la banci, dati va rog de stire, ca facem repejor un articol, il suim pe blog si maine-poimaine cine stie? Poate va scap de ele. Poate personalul vreunei banci se sesizeaza si sterge contul, datoriile si tot tacamul. Poate unii dispar de tot, ca si-asa fac umbra degeaba Pamantului.

Hai ca n-am mai ras demult! :D

7 comentarii:

Cel care considera spunea...

Nu etsi normal:) Clar

Flamingo spunea...

:)

too_old_dan spunea...

Daca mai ai loc pe lista, ma bag!
Ce fain ca nu esti normal!!!
:)

Flamingo spunea...

In ziua de azi, cei normali la cap traiesc mai putin pentru ca se consuma foarte mult, incercand sa para ceea ce nu sunt.

In ziua de azi cei normali la cap se ascund dupa deget, neavand curaj sa recunoasca anumite trairi ca sa nu fie luati de fraieri.

In ziua de azi cei normali la cap acumuleaza frustrari zi de zi si apoi rabufnesc exact cand nu te astepti... si stii vorba aia "fereste-te de omul prost ca are mintea odihnita".

Deci nu e mai bine sa iesi din poza? Nu e mai bine sa iesi din tipar? Era o vorba... Ei rad de mine pentru ca sunt diferit iar eu rad de ei pentru ca sunt toti la fel. Ce zici? Ni se potriveste?

:)

Aly spunea...

Dar o zi din viata cum se poate sterge ???????

Flamingo spunea...

Simplu...
Te pui pe baute de dimineata pana seara sau pana nu mai poti si a doua zi nu mai stii nimic de tine. E ok asa? :D

Lasand gluma la o parte, am inteles ideea... Din pacate as vrea sa sterg si eu din viata mea cel putin 3 zile... dar inca "lucrez" la asta. Cand aflu cum se face, dau de stire. :P

Aly spunea...

Multam mult Cata ;)) iar cu 'stersul zilei' ...o s-o stergem noi vreodata, dar sa incepem cu o zi inainte ;))

Cheers,

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo