4 mai 2010

Moldovenii baga beţe-n roate

Cu numai 24 de ore inainte meciului dintre Universitatea Craiova si Ceahlaul Piatra Neamt, echipe care se zbat pentru a ramane in Liga 1 (mai mult moldovenii, ca oltenii stau ceva mai bine), autocarul urmasilor lui Nea' Marin a fost oprit cu 30 km inainte de Piatra Neamt in localitatea Costisa. Mai mult, se pare ca oltenii au fost luati la puricat de catre echipajul de politie, daca purtau centuri sau daca soferul a gustat ceva inainte.

Pana unde se poate ajunge fratilor cu intimidarea unei echipe? Chiar nu se stia ca acela este autocarul unei echipa de fotbal? Chiar sa fi fost o simpla coincidenta acel control de rutina? Rusine Pinalti! Caine analfabet ai fost, javra agramata ai ajuns.

Nu, nu tin cu Craiova, dar nu pot inchide ochii la asemenea magarie. Surse apropiate din anturajul Craiovei au declarat (cum de altfel cred ca stiam cu totii), ca este pentru prima data in istoria fotbalului romanesc, cand autocarul unei echipe de Liga1 este oprit in trafic pentru asa-zis control de rutina, pe "terenul" echipei edverse.

Ca fapt divers, se pare ca "perchezitia" a durat 45 de minute, timp care logic a dat peste cap antrenamente, odihna, tot... si asta c-asa a vrut puţa lui Pinalti. Huoooo! Rusine! In B cu voi!

3 comentarii:

tamango spunea...

Pinalti ala e un nenorocit, isi merita divizia B

Flamingo spunea...

Din pacate au batut-o pe Craiova cu 2-1. Ce e mai frustrant pentru olteni... ca golul victoriei a fost marcat in minutul 93. Asta este viata... Dupa faza cu autocarul craiovenii meritau din plin victoria sau macar un egal. :(

Anonim spunea...

Chiar te-au banat pe reno ?

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo