22 mai 2010

Valentin Toma maseur din stafful Dinamo sare la bataie!

Incredibil! Se intampla in Romania fotbalistica la final de campionat!

La sfarsitul partidei dintre Vaslui si Dinamo, meci castigat de catre moldoveni cu un umilitor 2-0, rezultat ce mentine echipa din Stefan Cel Mare pe locul 6 dar cu sanse reale de a ajunge pe 7 si a pierde locul de Europa League in cazul in care TAS va acorda cele 3 puncte giulestenilor, unul dintre maseurii echipei Dinamo a sarit la bataie in cel mai golanesc stil posibil.

Actiunea s-a petrecut in parcarea stadionului din Vaslui, imediat dupa meci. Mai mult, daca in prima faza jandarmii au retinut "victima" (moldoveanul, care nici el nu s-a lasat mai prejos si a aplicat o corectie dinamovistului), dupa cateva minute, acestia au hotarat ca nu prezinta pericol social si l-au eliberat. Cu alte cuvinte, o reactie a jandarmeriei practic nu a existat.

Motivul incaierarii se pare ca a fost scuiparea oficialului dinamovist, actiune urmata de un scurt meci de box. O fi fost el nervos ca a ramas pe locul 6 si cu sanse reale de a-l pierde si pe acela, la 9 puncte in spatele rivalei istorice, dar sa sari la bataie precum huliganii din Stefan Cel Mare da dovada de o mare "cainosenie".

Valentin Toma, angajat ca maseur la echipa de fotbal Dinamo Bucuresti in acest moment nu crede ca va depune plangere la politie. Sunt convins ca superiorii lui nu vor trece cu vederea ce s-a intamplat acolo, altfel, va fi vai si-amar de noi si vom ajunge si mai tare de rasul Europei.

Sper cu aceasta ocazie ca echipa din Giulesti sa-si recapete cele 3 puncte in urma deciziei favorabile TAS iar Dinamo sa piarda locul 6, loc de Europa League. Mai intai dezertarea din cantonament, acum batai ca in filme. Bravo Dinamo! Asa maseuri, asa fotbalisti! Sunt mandru ca sunt stelist!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Muieee Dinamooo !!!
Locul 7 va trebuie !!!!
Dupa ce ca sunteti prosti mai sariti si la bataie !!!!
Poate ne lasati sa ne ocupam de Europa Legue!!!

Anonim spunea...

Corect, muie JAVRE

Flamingo spunea...

Nu neaparat, dar la cate s-au intamplat in ultimile 2 luni, chiar nu era nevoie de un nou scandal indiferent ca vinovati erau suporterii sau jucatorii / angajatii clubului Dinamo.

Anonim spunea...

muie ba!-ma scanteie:))

Flamingo spunea...

Bai moldovene care postezi de la 79.112.45.209 sa ma sugi de pula atat pe mine cat si pe toti urmasii urmasilor lui Stefan Cel Mare!

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo