26 mai 2010

Spune-mi ce numar de telefon ai si o sa-ti spun daca mori sau nu!

Coincidenta sau nu?

O companie bulgara de telefonie mobila a suspendat numarul 0888 888 888 dupa ce fiecare persoana care il primise in ultimii zece ani a murit, relateaza Sofia News Agency.

Numarul nu mai era folosit din 2005, de la asasinarea celui de al treilea detinator, Konstantin Disliev. Compania Mobitel a refuzat sa comenteze, relateaza NewsIn. Potrivit DailyMail, primul detinator al numarului, Vladimir Grasnov - fostul director al companiei Mobitel - a murit de cancer in 2001, la doar 48 de ani. La momentul respectiv au circulat zvonuri ca boala sa fusese provocata de rivali din afaceri, care l-au otravit.

Numarul a fost preluat apoi de mafiotul bulgar Konstantin Dimitrov. Aceasta a fost ucis in 2003 in Olanda. Dimitrov, 31 de ani, avea mobilul cu el in respectiva calatorie. Mafiotii rusi sunt suspectati in legatura cu acest asasinat.

Numarul i-a fost dat mafiotului Konstantin Disliev, care a fost asasinat in fata unui restaurant din Sofia. El se ocupa cu traficul de droguri si a fost ucis dupa ce o cantitate mare de stupefiante a fost interceptata de politie pe drum spre Bulgaria din Columbia. sursa

Deci e clar! Daca lucrezi la o companie de telefonie mobila si ai boala pe cineva, pac-pac, ii dai repede un numar si l-ai halit cu fulgi cu tot. La Orange sau Vodafone care or fi numerele "secrete"? Hehehehe... ce oameni! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo