19 mai 2010

Despre mersul pe contrasens si despre potenţă

A fost odata ca niciodata un politist care, precum toti tablagii din Romania, era in pas cu moda. Cu alte cuvinte era mai monden decat mondenii de pe prima pagina a tabloidelor. Facea credite la banca unde dobanda era "promotionala" pentru ca deh, lucreaza unde lucreaza, mergea prin cluburi de fite, agata gagici chiar daca avea prietena stabila, le filma dormind bete pe banci si apoi le facea de ras pe Youtube... Deci ce mai tura-vura... nu mai era altul ca el, ca doar prietenii sai trebuiau sa vada in dansul un fel de idol... mai ales datorita functiei pe care o detinea in cadrul Politiei Romane.

Asta pana intr-o zi cand urmarit fiind de o mare urgenta, desigur, un alt abuz politienesc... mai mult figuri in creier decat urgenta, a condus Solenza Albastra pe contrasens. Si ca sa nu fie oprit de catre colegii de la Rutiera, a montat si un girofar, pentru ca deh... o legitimatie poate face minuni in astfel de cazuri.

Fire inteligenta si dintr-o bucata, mare caracter de altfel dar care la o adica isi arata doar legitimatia, nu si neuronii, a profitat de faptul ca are girofar montat pe masina si a crosetat benzile in cel mai ridicol si abuziv stil posibil. La un moment dat, necunoscand numarul de inmatriculare si vazand ca Solenza Albastra nu era de fapt alba si cu insemnele Politiei, un cap de creta de la Rutiera l-a tras pe dreapta in intentia de a-i cere socoteala. Fiind din neam de militieni, politistul din povestea cu Solenza Albastra cu girofar, a fost lasat sa plece mai departe cu toate ca nu era in misiune.

Pana unde oameni buni?
Pana cand platim taxe si impozite pentru niste jigodii ordinare care fac uz de functie si mai ales de uniforma? Nu cumva astia traiesc din banii nostri?

Azi i-am vazut si pe ei la mitingul din Piata Victoriei revoltati fiind de faptul ca de la 1 Iunie este posibil sa li se ia din salariu 25%. Pai la cata smecherie si liniuţe zace in creierul lor, ce mai conteaza 25% in plus sau in minus? Sau trebuie sa-si sustina financiar modificarile aduse masinilor din dotare sau pe cele personale?

O informatie de ultima ora preluata din 3 surse ne-a parvenit in urma cu 10 minute. Politistul din povestea cu Solenza Albastra cu girofar de mergea pe contrasens crosetand benzile, se numeste Darius Tameş. Inca traieste, este bine sanatos si inca este incadrat la acelasi loc de munca - Inspectoratul Judetean al Politiei Ilfov.

Apara-ne Doamne de prosti.

Acest articol s-a vrut un pamflet. Orice asemanare este pur intamplatoare.



19 comentarii:

Aly spunea...

Pamflet, nepamflet , dar sa sti ca asa ceva chiar exista...si asta nu-i nimic fata de cate abuzuri fac politistii nostrii de toate zilele. Nu vreau sa intru in detalii dar stiu cazuri reale si nu aberatii sau scorneli ...abuzuri..de se face paru maciuca .... asta e...si cum am mai zis si o zic : Noi sa fim sanatosi !!!

Anonim spunea...

CE POLITISTI BA NENE CA EU NU SUNT POLITIST SI FAC MAI RAU CA ALA PLUS CA AM SI GIROFAR SI SIRENA CE PLM, ORICUM TRAIM IN ROMANIA SI NU PATESTI NIMIC.

Anonim spunea...

...

Anonim spunea...

bah asa scarba mi-e de tara asta, ceva de nedescris.
Motiv pentru care ma uit rar la stiri, motiv pentru care ma cert cu orice garcus erectus care-mi cere socoteala.

Posed singurul BMW din romania, care semnalizeaza iniante de schimbarea directiei, din care se aude metal, si care nu merge pe contra sens.. un defect tot are.. mai merge pe liniile de tramvai, dar nah.. nimeni nu-i perfect

Anonim spunea...

darius tames ? de unde stiu io numele asta ? :D

Anonim spunea...

Cum ? nici o stire despre Semit ? Poi noi pe cine mai injuram ?

Flamingo spunea...

Din pacate azi nu-l mai injurati pe Semit (Marius Timeş) ci pe Darius Tameş, "eroul" de mai sus.

Anonim spunea...

Pai si asta cine pula mea mai e ? Fraxu ? Sa-si bage girofarul ala in cur atunci ... vrem stiri cu pitipoanca

Anonim spunea...

Se vede ca prostul nu e prost destul pana nu-si pune girofar. Dar de la un meltean de garcea ce sa-i ceri ? Urla neuronul ala stingher ...

Anonim spunea...

nu mai ziceti de girofare ca poate isi pune si semit pe masina lui.

Flamingo spunea...

De unde stii tu ca nu si-a pus deja?

Aly spunea...

Hai bre ca-ti dau eu un girofar ! sau vrei o rampa intrega ?....Ca sa fi in ton cu moda :))

Anonim spunea...

Stiu la cine te referi dar frumos era sa ii ceri si lui acordul sa postezi asa-zisa stire. :<

Aly spunea...

Crezi ca cei de la TV cer vreun acord la careva sa faca caterinca? Ia sa vad eu ca se duc la Base sa-i spun: domle' noi vrem sa ne batem joc de dumneata'.....=)) A scris mai sus ca e un pamflet si se trateaza ca atare !!! in cazuri de maladie se trateaza cu indiferenta !!!

Flamingo spunea...

Spune tu anonimule la cine m-am referit? La Razzor cumva? Ah, nu... ca el e mare sef si are 3 facultati si nu pare deloc a fi politist (afla ce e chiar baiat bun daca nu are cateodata idei putine si fixe). Deci lumineza-ne te rog. La cine m-am referit in articolul de mai sus?

Anonim spunea...

Ia baga mare, domnu psiholog care ai terminat psihologia si esti barbat adevarat (un metru si-un pic de barbatie 100%). Zi-ne dom basist, cum o sa faci tu ordine in tara asta si cum esti tu psiholog si barbat. Ia zi cum o sa-ti dea AlexV listele lui cu IP-uri, ca doar voi sunteti prieteni vechi si buni ca vinu...

Flamingo spunea...

Domnu' psiholog si-a cam incheiat "pledoaria" dar observa ca unii vor neaparat sa readuca in actualitate subiectul, care "subiect" intre timp a facut curat pe internet in materie de poze, mesaje sau clipuri care-l acuzau, semn ca devenit un cititor fidel al acestui blog si ca ceva-ceva s-a intamplat in trecut.

P.S. Xcss tot din Targu Mures postezi sau intre timp te-ai mutat in alt oras?

Anonim spunea...

Aha, deci Batman e prieten cu un administrator de pe forum. Planuiesti cumva un atentat asupra unui moderator ? Si nu e treaba ta de unde se posteaza

Flamingo spunea...

Lumea e mica.. V-am spus, daca vreti o lista de IP-uri pe ore de unde s-a postat si mai ales pe locatii, cereti-mi va rog. Interesant (sau nu) este ca printre vizitatorii de top, mai nou au aparut cei cu Anonymus Proxy. Ce-i bre, va e teama ca stiu de unde sa va iau? :D

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo