15 mai 2010

Placute de inmatriculare false ori la limita Codului Rutier (partea a II a)


De vreo 2-3 ani au aparut cateva firme care confectioneaza placute de inmatriculare auto, dar un pic altfel. Si nu ma refer la cele cu "Gigel", "Costel" sau "Smeker", placute ce de regula le pun in parbriz retardatii, ci la cele care seamana... sau se vor identice cu cele ale masinilor aduse de "afara" de catre "baeți".

Daca la inceput am vazut aceste placute la posesorii suferinzi de BMW, Mercedes sau Audi, mai nou am observat ca se poarta si la alte tipuri de masini cum ar fi la Renault Megane.

Eu stiam asa...
Daca vrei sa-ti inmatriculezi o masina sau motocicleta in Romania, mergi la Politia Rutiera cu ditamai dosarul, unde printre altele, trebuie sa arati si chitanta cum ca ai platit taxa pentru placute, care placute iti sunt eliberate tot de catre Politia Rutiera sau de catre un departament de pe langa... Acestea trebuie sa fie standard, deci toate la fel atat ca dimensiune, culori cat si ca fontul (caracterul) cu care sunt scrise.

Daca gresesc, va rog sa ma corectati.

Un exemplu elocvent de prostie crasa, il reprezinta un moderator de pe forumul auto RENO.ro care se intituleaza SEMIT. Acest personaj, pe numele sau adevarat Marius Ionuţ Timeş (politist de Ilfov) care nu se uita in ochii tai cand vorbeste cu tine (si asta spune mute despre inteligenta lui si mai ales despre seriozitatea de care da dovada), se pare ca l-a ajuns frustrarea ca e roman si ca are sub cur o masina inmatriculata in Romania cu placute ROMANESTI. Profund afectat de acest aspect, a hotarat intr-o buna zi sa le schimbe cu unele "a la Germania sau a la Italia", pentru ca deh, in satul lui printre tarani... este vazut bine...

Asa arata masina lui inainte...


...si asa arata acum...


In caz ca va intersectati pe strazile patriei cu nea Marius Ionuţ Timeş (Semit, moderatorul de pe www.reno.ro), acesta este personajul....


Da, asa am zis si eu cand l-am vazut.... ca este un țăran prost (26 de ani), atat dupa figura cat si dupa comportament si nu m-ar mira sa umble dupa el in masina cu un spray paralizant sau cu celebra bata de baseball pentru ce deh, la el in sat repet, este la moda. In felul acesta poate speria si el pe cineva, ca de barbatie nu prea da dovada.

In alta ordine de idei, pitipoanecele sunt ca la ele acasa cand vine vorba de Renault Megane. Bine, acum pe fond de criza, curvele nu se mai uita la BMW, Audi sau Mercedes ci se multumesc si cu un Renault, ca vorba aia, bani sa fie, ca de restul se ocupa ele (cu gura).


Deci tu ca moderator pe un forum auto cu blazon, ce exemplu dai muritorilor de rand? Iti montezi placute de inmatriculare ilegale? Daca seful de post din satul de bastina nu zice nimic, asta nu inseamna ca toti politistii sunt de acord cu asta. Oare nu s-a sesizat nimeni pana acum sau nea cacat Semit isi permite sa "unga" politistii de la rutiera? Oare o carte de vizita sau legitimatie de gabor corupt sunt indeajuns?

Si totusi... de ce retarzii isi monteaza alte "numere" decat cele permise in Romania? Cumva posesorii epavelor se vor altceva decat ceea ce sunt? Cumva poseorii masinilor cu placute de inmatriculare "a la Germania sau Italia" au mari frustrari sau probleme existentiale?
Ne conformam legilor in vigoare si punem placute de inmatriculare "corecte" sau suntem "smekeri" pentru ca lucram in politie sau avem pe cineva acolo... si cu o carte de vizita la vedere sau o legitimatie, ne stergem cu legea la cur?

Voi ce spuneti? Are rost sa-mi schimb placutele de inmatriculare sa fiu in ton cu "baeții" sau risc o amenda penala?

Si una la final de editie...
De regula cei care vor sa para altceva decat ceea ce sunt au frustrari maxime si puța mica.
Asta mi-a spus-o o fosta prietena de-a lui Semit (chiar asa, lumea e mica). Cat o fi de adevarat, nu stiu. Sa spuna el.





80 de comentarii:

Relu spunea...

bre da mare labagiu semit asta daca tot scrii de el. ceva-ceva stiam si eu inainte dar nici chiar asa. am citit legat de dreptul la replica si te sustin pana in pinzele albe da asta e chiar muist. se pare ca are mare pile la rutiera. poate d-aia e si moderator pe forumul ala de kkt.

Anonim spunea...

Muie Semnit!!!!!! stiu prea bine ce zic. Are cineva numele lui real> Daca da, sa-l posteze aici. Multumesc.

Anonim spunea...

dar voi chiar nu ave-ti somn la ora asta ?

Rebok spunea...

super tare aia de final ;D

Aly spunea...

Bravo Cata !!!! cand o sa ma intorc din germania o sa-ti aduc niste numere 'smekere' pt i10 tau =)) =)) =)) =)) =)) ...in alta ordine de idei:
De data asta (fata de prima parte) ai punctat muuult mai bine lucrurile. Dar cum am scris eu in prima parte (si facut curat la rugamintea 'cuiva') vreau sa scrie SEMIT sau un admin sau un alt moderator de pe reno.ro sa i-i ia apararea sau sa-l invinuiasca mai rau...ca pe tine nu mai vb zici ca ai fu*** nemurile si dupa le-ai taiat capu', asa pedeapsa ai primit pe forum; parca ai fi fost o masea stricata si te-au dat afara X-( . Altii fac muult mai rau si eventual stau pe dreapta 15 zile. Nu am timp sa caut prin forum sa arat exact negru pe alb ce si cum.....Sti tu : noi sa fim sanatosi ! dar iti dai seama daca un amarat de forum se conduce in halul asta ce pretentii mai avem sa fie condusa TARA de cei de sus....slava Domnului ca nu sunt la conducere aceleasi personaje (ca de pe foruum ;))

Cheers,

Catalin spunea...

scrie pe acea legitimatie daca se observa bine...numele lui este Marius...
bine punctat la toate capitolele...pe langa numere sa nu mai zicem de "replica" de Megane RS pe care o are...

Anonim spunea...

norbite, arata bine fata de pe capota, daca ar fi stat batoza de alexandra cred ca era dauna totala meganul.

Flamingo spunea...

Lume noua pe blog sau vreun apropiat de-al meu pe care-l credeam prieten candva?

Aly spunea...

Mey 'Anonim..adica NIMENI' daca era dauna totala si nu aveai casco ...era nasol...pierdeai meganu' ....ups sunt off topic :)) Cata sa-mi dai un warn si te rog frumos sa nu ma dai afara de pe blog *****;))

Anonim spunea...

o fi vreun apropiat de-al lui semit cine stie si acum fie vorba intre noi, tu la ce te asteptai sa citesti pe aici atat vreme cat l-ai jignit rau de tot ?

Flamingo spunea...

Aline, stai calm, ca nu te da nimeni afara. :P Prietenii sunt prieteni, atatia cati au mai ramas. :)

Catalin spunea...

dar si semit cat a jignit pe forum asta nu se pune...noo el e marele moderator al curului

Relu spunea...

Pentru anonimul de la 10:55

Frate, pe langa pitzipoancele voastre, sotia lui Flamingo este o mare doamna. Nu stiu cate dintre curvele pe care le aveti langa voi ar fi fost in stare sa umble prin spitale si sa ajute namurile prietenilor lui Flamingo, colegilor lui de munca sau vecinilor. In ciuda faptului ca este mai plinuta este repet, o mare doamna care ajuta NECONDITIONAT ceea ce nu se poate spune despre silfidele unora dintre voi care spijina capote de megane din lipsa de altceva.

Flamingo spunea...

Multumesc Relu! Ai punctat foarte bine! Dau o bere cand ne vedem. Apropos, tot in Pantelimon stai? :)

Aly spunea...

De acord cu @Relu !!! nu aspectul fizic conteaza ci ceea ce gandeste si ce suflet are !!!! sotia lui Cata este o D O A M N A !!!! degeaba e 90-60-90 daca e o taranca si nu stie decat somn-parfum-club-barbati cu bani....fiecare cum isi asterne asa doarme !!!!!!!!!!

Aly spunea...

Si altceva ....aici nu se discuta despre SOTII(neveste..cum vreti voi ) daca s-a adus in vorba despre un anumit personaj feminin, nu s-a discutat despre sotia/nevasta nimanui....asa ca hai sa nu ne legam de familia nimanui, daca chiar vrei TU mai ANONIMULE (mai NIMENI) sa te legi de careva ..leaga-te de catalin, de masina lui...nu de familie !!!!

Flamingo spunea...

Sunt cativa in anturajul meu care stiu numele real al Sandei... iar jegosul de mai sus, l-a intuit, dar nu cum trebuie iar asta imi aduce aminte de o poveste veche de prin 1999. O cheama Alexandrina si nu Alexandra iar greseala asta o face de fiecare data cand ne intalnim. Urat din partea ta jegosule.

stefanivlad spunea...

urat ca s-a ajuns aici...Urat din partea lui semit,ca moderator al unui grup,trebua sa modereze,nu sa aprinda si sa inteteasca.Catalin,explica-mi si mie te rog(unde vrei tu,pe mess,pe mail,aici) cum dracu ati ajuns sa va urmariti in halul asta? Ce ti-a facut de te-a inversunat asa?parerea mea esti ca tu ai mai mult cap si mai multa minte de atat! Lasa-l in pace cu jucariile lui si vezi-ti de viata linistit...

Eddie Pilaf spunea...

Va cam fute grija pe toti de ce fac altii cu masinile lor, si barfiti ca niste pizde nefutute, in plus va mai autoproclamati si super barbati. Degeaba faceti voi misto de un taran, cand de fapt e evident ca si voi sunteti tarani, altfel nu ar merita sa va coborati la nivelul amaratului. Ala macar n-are nicio vina, atat poate! Dar voi, pretentiosilor...penibil. Ca sa nu zic cat de amuzant e sa va atacati ca s-a luat un agarici de dimensiunile femeii autorului. Frate, daca femeia e grasa...asta e, ai luat-o, o iubesti, ne doare la pula daca o pui pe capota sau in portbagaj, E A TA! Oricum, daca stai cu balena-n casa, e logic ca ai vrea sa dai si tu o buca unei blonde...chiar asa naspeta cum e si aia de pe Meganu' de mai sus...asa ca lasa scandalu si-nghite galusca.

Flamingo spunea...

@Stefanivlad...
S-a ajuns aici din cauza prostiei. Totul a inceput de cand a fost retrogradat din functia de moderator la simplu user de forum pentru 7 zile. O sa vorbim mai multe pe mesenger zilele astea.

@Eddie Pilaf...
Multumesc pentru sustinere, mai ales la faza cu "tzaranoia" din Semit... Ai dreptate. Atat poate... cat despre restul mesajului, chiar nu ma afecteaza in cazul in care asta ai urmarit. Repet, sunt putine ca nevasta-mea pe planeta asta iar eu stiu cel mai bine ce am in casa langa mine.

marian-j spunea...

Nu stiu de ce mama dracului ma bag io in chestii care nu ma privesc!
Bre Cataline,mi-s suparat!Ce-ti veni?Citeam articolul si ma scarpinam in crestet.Apoi am intrat pe "lista neagra" si ma lamurii.
Orgolii,orgolii,orgolii...
Semit o are mica iar tu o ai mare da' se scoala greu!Las-o dracului de treaba!Parca ati fi tzanci de gradinita si va masurati aparatele de facut pishi.Cu Semit nu cred ca am schimbat doua-trei vorbe dar cu matale m-am taifasuit adesea.Greu iti era sa nu fi si matale asa ranzos si sa ne putem kka pe noi de ras in continuare?;-(
Chiar nu pricep de unde atata incrancenare!Mai oameni buni,vi-s vecini!!Ar trebui sa va sustineti unul pe altul!
Par egzamplu,la noi in sat, e altfel!Daca ma dor ciolanele il sun pe adrian mgn,daca nu stiu cum sa-mi fac acoperisul la casa ma ajuta tizul tau cata_81_tms,daca imi prind urechile in calculator imi sare in ajutor the_tavi,daca ma exprim gresit sare in sus Dodone.Ca sa nu mai pomenesc faptul ca data fiindu-mi exprimarea greoaie ma mai corecteaza si un drag coleg "de la" Mures!!Mai il am pe suflet si pe Adila16!Nu-l cunosc personal dar promit ca atunci cand ne vom intalni sa pompez atata palinca in in el pana ne-om pupa ca fratii!!Si as putea insira pe multi altii!!As vrea sa-l asigur pe cel ce spunea ca forumul reno e de cacao ca se insala.Am obtinut de la renoisti o suma de sfaturi utile precum si multe motive sa ma binedispun.Nu judecati la gramada!Ca dovada l-as aduce in discutie pe rtBK.M-a "sicanat" tot timpul!Am sa fiu tare mandru sa-i primesc autograful peste cativa ani pe o poza de coperta!
Mi se pare absolut penibil sa ne luam de muieri.Ele ce vina au?Ca ni-s noi cretini si nu suntem in stare sa gasim alte motive de a ne ataca unii pe altii?Jenibil!Coana Sanda(Alexandra,Alexandrina,tot aia) e mai implinita?Care-i baiu'?Inseamna ca o tine barba-so bine!La noi in Banat e o vorba:alba,grasa si frumoasa!:P
Coane Cataline,fomeia dumitale are meritele ei!In primul rand ti-a facut un prunc frumos si destept,in al doilea rand te suporta de atata amar de vreme si in al treilea rand isi castiga pita ca asistenta medicala trecuta prin ciur si prin darmon.De ce am tinut sa subliniez acest lucru?Deoarece mi-am sters soacra la cur in timp ce zacea macinata de cancer pe o bucata de musama,fii-sa bocea ingenucheata la capu' patului iar eu eram pe cale sa ma dilesc definitiv!Cine m-a ajutat?Prof.dr?Conf.dr.? Nope!O "Sanda"!!Nici macar o floare n-am apucat sa-i dau femeii respective!Mi-a pus-o pe soacra-mea intr-o Salvare sa moara linistita in patul ei intrucat nu mai avea cale de intoarcere.Cine dracu' suntem noi sa judecam o asistenta medicala habar neavand cata mizerie umana vede,spala sau indura acea femeie?
Stefanivlad,ti-as fi desenat un "thumb up" da' nu stiu cum!

Imi cer scuze pentru postul luuung!
Hai sa inchei!
Cata,imi pare rau ca ai "disparut"!!
Tocmai voiam sa-ti arat cum arata o portie de curcan cu ciuperci!
PLM!
Delete..

Anonim spunea...

da ma da asa graasa urata? Cum intra in i10?

m spunea...

Sa inteleg ca am "hranit" un troll?

Anonim spunea...

trist.... dezamagitor...

Flamingo spunea...

Respectele mele nene Marian. As minti daca as spune ca mai sus ai aberat. Ai dreptate. Suntem niste copii prosti.

marian-j spunea...

"copii prosti"
Hmm..
Cam mult spus.
Nu gasim o cale de reconciliere?
Pe final de Octombrie vin la Bucale.In portbagajul micului meu cazan incape atata "Timisoreana" precum si cateva litre de palinca de la neamurile mele din Bihor de nu puteti duce!M-as face muci cu tine si cu Semit numa' sa nu va mai vad certati!Ce zici?Dam la pace?
Warn!
Nu "tin" la bautura!
Dupa doua beri dansez si dupa muzica de la "Telejurnal"!

Aly spunea...

Bine punctat Marian !!! asa a-r trbui sa se intample .....dar sti ca sEMIT nu s-ar preta la 'tratamentul' asta !!!
Asa s-ar cuveni dar ..cine stie ...

Cheers,

Anonim spunea...

Eu te-am vazut la Autocobalescu si nu pareai asa suparat...sa nu zic ca pareai bolnav de ciroza in ultima faza. Poate frustrarile te fac sa fi asa recalcitrant. Doar prostia ta te-a exclus de pe un forum cu peste 55.000 de membrii(asa prost cum e el...considerat de frustratii tai discipoli, gen stefanivald care nu s-a remarcat decat ca un penibil pe forumul ala). Nu ma intereseaza ce masina ai si ce iti poate piele (mai nimic din ce am constatat dar ai posibilitatea sa ma contrazici pe blogul tau de 2 lei) dar sa te apuci sa judeci un om dupa ce numar are la masina mie imi suna a tzran frustat din "berceni town". Daca vrei sa imi dai replcia si te tine "pizda" te astept vineri de vineri la polivalenta...chiar daca ti-ai luat ban ca un prostanc ce esti poti sa vi sa ne spui in fata parerea ta de "pleata tunsa".

Flamingo spunea...

Semite, sambata la evenimentul Renault All Day ai avut ocazia sa vorbesti cu mine, dar din pacate iti mutai privirea de fiecare data cand ma uitam la tine. Pana la urma cine e frustratul? Eu sau tu? Apoi ai facut remarca aia cretina cand ai strigat lista pentru Drive Test, in fine... Noi sa fim sanatosi.

Cat despre forum, am zis eu ca e prost? Cred ca ai visat sau cred ca ai fi vrut s-o spun, deci am rugamintea ca pe viitor sa nu-mi mai "pui vorbe-n gura".

Anonim spunea...

ce penibil;un cobzar paduchios;face blog;si vorbeste urat de cineva;daca esti tare spune omului in fata ce crezi;jigneste omul in fata;astea sunt faze penibile de 2 lei;Apropo,vezi ca si Dan Bursuc are numere de genul,numere mai smekere, de ce nu te iei si de el? simplu;Semit asta, cum ii spui tu, cred ca te-a luat la misto,poate ai luat warn,ban de la el(nu cred ca te-a injurat) si tu in loc sa ai replica, ca deh, esti om cult, ai scris numai mizerii despre el;ca asa faci la frica;scrii pe blog.nu spui omului in fata nimic;puteai sa-l faci k.o civilizat,cand citesc mizeriile pe care le-ai scris imi dau seama ca tu ai probleme grave.psihice.

Anonim spunea...

Prostule...cine a zis ca sunt Semit al tau? Am zis ca te-am vazut la Autocobalcescu...ba mi-ai prezentat-o si pe nevasta-ta si am crezut ca esti ok dar acum constat ca esti fatalau. Daca te tinea de ce nu ai venit cu tupeu atunci sa zici "ba eu sunt Flamuingo si ma doare in cars de voi"? Acum esti blogalu? Te astept vineri la intalnira "reno" sa ai atitundinea asta si in viata adevarata...nu numai pe net. Dar cum esti fatalau...nu o sa ne mai vedem niciodata...

Anonim spunea...

"asa a-r trbui sa se intample"
Aoleu nepoateeee... Te dadeai cult pe aici si vad ca te-ai umplut de gramatica la gura...

Flamingo spunea...

Nu stiu cine e Dan Bursuc dar iti promit ca voi scrie si despre el in curand.

In alta ordine de idei, vorbiti de paranoie, proasta crestere, ciroza si limbaj de cartier, dar nu va uitati la voi ca nu va dati numele real. Asa cum au scris ei, cei care s-au semnat au un mare + de la mine. Voi in schimb va ascundeti precum sobolanii. O fi blogul asta de 2 lei, nici n-am afirmat ca s-ar vrea un al doilea Click sau Can-Can dar observ de la o posta ca-l alimentati la greu.

Nu-i nimic, mie imi convine. Datorita voua, anonimilor azi am batut recordul la vizitatori unici si pageloads...

Razzor, in primul rand tie iti era adresat mesajul de mai sus, apoi celorlalti anonimi.

Aly spunea...

Chiar ma faci sa rad..... =))
un 'e' lipsa nu e o crima.....mai cauta...mie de exemplu imi place sa mananc litere...altii mananca rahat ....hai c-o luam aiurea..

Anonim spunea...

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mai studiaza =))))))))))))))))))))))))))))))))

razZzor spunea...

Ma bucur ca te-ai desteptat si tu...era si cazul...la varsta ta mi-ar fi rusine sa umblu asa prost pe strada. Sper sa realizezi ca doar prostia si imbecilitatea ta te-au scos de pe acel forum si Semit sau altii.

Anonim spunea...

Intrebare pentru Catalin Scinteie
daca maine fac rost de o poza cu sotia ta, copilul tau (cu tine am poze) si scriu exact ce ai scris tu mai sus (mizerii si nedreptati) .Cum te simti?Recunoaste ca nu ai facut blogul asta ca sa te iei de numerele omului, ai clar ceva cu el, nu ai fost destul de barbat sa-i spui si ai facut blog.Nu iti este rusine ca la varsta asta, cu sotie, copil..etc..om la casa lui, sa staiiiii pe forumuri, sa pierzi vremea si sa scrii mizerii.

Flamingo spunea...

Continuati, continuati...

Razzor, la varsta mea afla ca am facut mai multe decat o sa faci tu pana la pensie. Prietenii "stie"... Nu-mi e rusine de nimic din ce am facut pana acum...

@Anonimul de la 11:35...

Fa-ti nene blog si posteaza ce si cate poze vrei. Nu ma deranjeaza. Iar blogul asta a fost facut in 2009, deci nicio legatura cu placutele de inmatriculare.

Anonim spunea...

Ce cloaca. Ce mizerii.
Catalin, ce ai facut tu aici pe blog este josnic.

Lucian spunea...

Observ ca anonimii sunt cei mai pizdosi. Curajosi nevoie mare... :D

spy_oh_joy1389 spunea...

Flamingo, trebuia sa fii si tu mai subtil, nu trebuia sa dai direct numarul lui Semit. Cred ca s-ar fi simtit el si cei care au numerele de genul. Pacat ca te-au interzis, acuma e cam pustie aria cafenea. Tu mai starneai discutii acolo si aveau si ei trafic mai mult. Prostia lor...
Toate cele bune,
spy_oh_joy1389

razZzor spunea...

Eu nu cred ca pana la varsta ta ai facut 2 facultati si un master si nu cred ca ai condus un colectiv de oameni asa cum am facut eu la o varsta la care tu zdranganeai chitara prin parcuri. Nu ai nici 5% habar de ce imi poate pielea si vorbesti prostii exact cum faci pe blogul asta de kkt. Imi aduc aminte doar de un articol postat de tine "cum sa furi la cantar la hipermarket". De atunci am realizat ca nu prea te duce capul...

Flamingo spunea...

Bine punctat Luciane si bine ai venit pe blogul meu...

Spy_oh_joy1389, respectele mele... :)

Razzor, aberezi mult. Oricum, felicitari pentru cele 2 facultati. Din pacate eu am inceput 3 dar am terminat una singura. Impusca-ma, asta e...

Cat despre oameni in subordine, aici ai comis-o grav. Vorbesti in necunostinta de cauza din dragul de a te lauda. Oricum, esti bine-venit si tu aici.

Nopte buna.

Anonim spunea...

Daca te luai numai de placutele omului DA, nu aveam ce sa spun, era parerea ta etc. Dar ideea ta era sa-l injuri pe Semit asta si absolut tot ce are legatura cu el.Repet : ai ales cel mai ghei si frustrant mod de a te lua de un om, la varsta ta imi vedeam de treaba mea, scriam lucruri interesante pe blog, nu aveam un blog plin de incultura. asta daca aveam blog.cand o sa am sotie ,copil si varsta ta nu o sa pierd vremea pe net cautand subiecte de la bolintin deal;tot timpul o sa-l acord sotiei si copilului.nu ma intereseaza ca x are bara de rs si y are numere de jermania. nu am nimic cu tine, dar mi se face mila de tine.

razZzor spunea...

Nu cred ca am comis-o...si imi pare bine sa vad ca unii fatalai de pe reno isi dau arama pe fatza aici. Ma bucur ca nici unul nu este printre cunostintele mele ca atunci chiar ar fi fost urat, din partea mea, sa-i am ca prieteni.
Nu am vrut sa ma dau mare dar rezultatele vorbesc de la sine. Stai la bloc si conduci i10-le nevestei..cand si cand. Poate ca asta spune si cate ceva despre tine...sa nu zic multe.
Ai zis ca vi la Autocobalcescu sa lamuresti anumite chestii cu unii dintre noi si totusi te-ai prezentat ca un fatalau. Te astept...inca...sa imi spui punctul tau de vedere fata in fata.

Mutzunache spunea...

Flamingo, nu este frumos ceea ce ai facut. Nu te iei de femeia altuia care nu are nicio treaba cu certurile dintre voi, daca vrei sa lovesti, lovesti in cel cu care ai treaba. Acum ce pot sa iti zic, ti-ai dat foc la cort singur.
Poate semit te-a evitat la intalnire pentru a nu degenera intro cearta, fiecare adopta atitudinea care o considera necesara. Preferai ca la Autocobalcescu sa va fi certat? Nu cred ca vreunul dintre voi prefera aceasta cale, dar ai fost singurul care a iesit in public cu aceste afirmatii.
Asta e parerea mea, nu te iei de femeia omului, desi parca m-am aprins si eu o idee cand ai zis "printzesa mea", ma gandeam la cocalari si printese, dar am zis ca nu la asta te-ai gandit si am trecut peste.
Oricum ai ales "calea tijei" si nu este prea placuta.

Mutzunache

R19 spunea...

Nenea flamingo, ce-ar fi sa dispara urgent poza cu masina mea d-acolo?

Tamango spunea...

Hai ca a fost amuzant comentariile au facut toti banii ... insa eu tot mai sper intr-o rezolvare pasnica. Ce-ar fi ca voi sa va dati mana si gata ? Scuze unul la celalalt, Flamingo sa fie debanat pe forum iar articolul asta sa fie sters ? Da-o dracu ma de treaba, parca am fi la gradinitza, atatea orgolii ...

Tamango spunea...

PS - nu pot sa nu remarc tastaturistii anonimi de serviciu tari in clantza. Frate, daca ai ceva de spus fii barbat si poarta-te ca atare ... nu ascuns in spatele anonimitatii.

razZzor spunea...

Nu e vorba de orgolii...dar cand unu nu te baga in seama...asa consideri tu ca trebuie sa-i raspunzi? Daca nu il sufera...e treaba lui...nu iau partea nimanui gratuit...in locul lui Semit puteam sa fiu si eu. Eu zic ca daca avea aceeasi atitudine ca la Autocobalcescu nu avea nimeni nimic cu el. D-aia zic ca e fatalau. Daca are ceva de supus...o poate face "live"...ammai zis unde si cand.

Hack spunea...

Imi pare rau ca te-au interzis pe forumul ala dar nici ce ai facut tu aici nu este deloc frumos, ai cam sarit calul dl. Flamingo :(

Anonim spunea...

Are dreptate flamingo bah, cine pula mea este semit asta ? Un moderator de cacat, frustrat si cu puta mica, mai da-l in pula mea, ar trebui sa-l scoata din lista de moderatori pe motiv de prostie. Mie mi-a dat warn absolut gratuit doar ca sa arate ce tare e el si ce muski are. Probabil pitipoanca aia are orgasm cand se suie in masina aia cu numere modificate si are impresia ca e masina de smeker, lol ce proaste sunt unele. Foarte bine ca se mai gaseste cate unul sa-i puna la punct pe moderatorii pulii de pe reno.ro. Foarte bine Flamingo, esti un tip valabil si cu sange in koaie, tineo tot asa !

Pentru Semit: coae, esti varza, ai calcat si tu pe un scuipat de smeker si te crezi buricul pamantului, mai date-n pula mea de husen koklit. Daca vin cu BMW-ul meu si vede pitipoank te paraseste instant. Mori, daten gatu matii da fraer ...

Semit spunea...

Baei, pe cine faci tu tzaran? Daca eu am numere smechere este ca le-am facut pe banii castigate din reclame de pe net de pe site-ul de unde te-am dat afara. Tu cati bani faci pe blogul tau? Niciunul? Wow... In lumea asta toate se fac cu "smekerie" cum zici tu...eu zic cu cap... Facem chestia asta ca sa traim, nu toti au bani din alte ocupatii...

Masina mea oricum este masina. Stiu ce sa fac cu ea si stiu tot ce are. Tu cum esti cu masina ta? Ma poti face? Ca aici se discuta de chestii serioase, nu de cuvinte.

Daca vrei dreptate vino sa ne duelam in masini... Cheama pe cine vrei, facem asa: 20 de intrebari imi pui tu si cu echipa ta despre masina mea; dupa aia eu si cu echipa mea iti punem 20 de intrebari. Dupa care facem o liniutza de 300 metri... Cine castiga la ambele probe tace din gura, iar celalalt isi cere scuze si repara ce zice alalalt ca stricat. Te bagi?

Vinerea sta la locul stiut!

Anonim spunea...

Hai ma ti-ai luat ban pe reno.ro si acum te apuci sa faci pe cocosul??? stiam ca ai un caracter de cacat, doar ca acum ti-ai dat arama pe fata...

Anonim spunea...

Scandalul ie viatza mea ... Semit, esti jalnic, impushcate frate, nu te mai kinui ...

Anonim spunea...

un lucru e clar, politistii de la rutiera nu isi fac treaba, daca ar fi calcat "jupanu" Semit prin Arges sau Brasov ar fi ramas fara talon, eu am cativa amici care au fost "fortati" de imprejurari sa isi puna imediat numerele legale la loc, si mai mult si-au luat si amenda.....

Flamingo spunea...

Cu toate ca mi-am propus sa nu mai postez aici, revin totusi cu unele precizari.

@Hack
Banarea mea nu se datoreaza acestui articol.

@Razzor
Cand am spus ca ai comis-o, m-am referit la oamenii din subordine cu care te laudai mai sus, asta ca realizare a ta. Afla mai tata ca din 2003 am oameni in subordine. Sunt aproape 7 ani de cand "tin in frau" asa cum ma pricep, vreo 30 de persoane de anumite varste si functii, ce-i drept cu unele mici pauze. Cat despre masina pe care o conduc, pot spune ca iar comis-o. Am ajuns sa conduc masina aia deoarece in urma cu vreo luna timp am vandut Clio sa-mi iau teren pentru casa... dar vezi tu, ai prins ceva ce ti-a trecut pe la ureche si ai crezut ca ma dai gata. Mi se falfaie. Eu stiu mai bine care e treaba si de ce este asa si nu altfel.

In alta ordine de idei, da.. am zis ca vin la Autocobalcescu sa lamuresc niste chestii, dar era vorba de cu totul si cu totul alta problema, cea cu Gotty cu care intre timp "dadusem" mana pe mesenger, chiar trimitandu-l la un furnizor de-al meu intr-o anumita problema, deoarece am vrut sa-l ajut sa-si faca omul treaba mai ieftin (ASTA CA SA VEZI CA NU AM NIMIC CU OAMENII DE CALITATE). Ceea ce s-a intamplat la eveniment repet, nu avea vreo legatura cu ce spusesem initial. Sunt 2 chestii diferite.

@Mutzunache
Asa cum am spus si pe forum in cele 5 sau 6 posturi de-ale mele de dupa intalnire, am laudat initiativa inca din start si am precizat ca a iesit foarte bine treaba in proportie de 99%. Bine, acum postarile sunt sterse, dar in arhiva forumului, cu siguranta exista. Restul de 1% l-a reprezentat micul clinci de la strigarea listei. Nu inteleg de ce au sarit toti cu gura, dupa ce, repet, am spus ca pentru mine conteaza nici cat negru de sub unghie ce s-a intamplat? Daca nu eram apostrofat pe forum de aproape toti forumistii prezenti la eveniment, cu siguranta nu se ajungea aici deoarece eu deja dadusem totul uitarii. Dar asta este, v-a placut si voua un pic de porcaiala si ati participat constant, pana ce AlexV a sters mesajele si a inchis subiectul prin banarea mea definitiva.

@R19
Nu stiu despre ce masina vorbesti. Nu vad niciun (alt) numar de inmatriculare - nimic.

@Tamango
Da amice, asa este... Comentariile amuzante au fost facute in prima faza de catre anonimi, pe unii dintre ei deconspirandu-i intre timp. Ma bucur totusi ca s-a rezolvat o mica problema, cea a semnarii postarilor. Daca "anonimii" nu apareau pe aici, cu siguranta acest articol despre PLACUTELE DE INMATRICULARE ILEGALE, poate nu ajungea nici la 5 postari.

Cat despre "debanarea" mea pe forum, nu asta am urmarit cand am reinviat articolul de fata. Stiind ca nu mai am nimic de pierdut si pentru ca zarurile fusesera aruncate iar parerea despre mine a fost deja formata... la ideea unor amici de-ai mei, am rescris articolul.

Legat de "tastaturistii anonimi de serviciu tari in clantza", mai bine nici ca puteai spune.

@Semit sau cine-oi fi…
Deci pana la urma totul se rezuma la “smekerie” si la liniute? Bravo SMEKERE, ti-ai dat arama pe fata. Sa mai zica lumea ca sunt eu nebun. Daca taceai, filosof ramaneai. Hmm, si eu care vroiam sa inchid topicul.

@Razzor, again
Va ca o tii la nesfarsit cu ideea ta. Afla ca m-ai distrus din cauza acelui apelativ repetat la nesfarsit. O sa ma spanzur. E bine?

Bai tata... fatalau e ala care-si parcheaza masina pe trecerea de pietoni sau pe inia de tramvai si apoi isi face poze cu masina sa iasa in evidenta, sa se afirme sau care roaga femeile sa se suie pe capota sa fie si el in ton cu barbatii sau care aflat langa X sau cu Y prefera sa lase ochii in pamant sau sa schimbe privirea deci sa evite un prim "contact" direct... sau care, in cazul de fata, repeta la nesfarsit acelasi cuvant. Sa fim seriosi. D-aia nu mai pot eu. Important pentru mine in acest moment este ca mi-am atins niste scopuri. Cu alte cuvinte, si aici o sa spuneti ca sunt rau, dar chiar nu-mi pasa, experimentul a functionat.

Semit spunea...

Tu ii zice smekerie...eu sunt baiat care stiu sa fac treaba ok, sa castig si niste bani. Nu sa vand masina... pt 250 de metri de pamant...

Gata am terminat cu tine... Nu am sters nicio postare a ta decat cele in care te luai de mine, conform regulamentului.
Cat oriveste faptul ca mi-ai facut prietena "curva"... asta o rezolvam ca barbatii... daca ai putere.

Anonim spunea...

Semit, pleaca ma fraere cu pocnitoarea ta de masina. Aia e masina ? Nici macar RS nu e. Te fac oricand vrea pula ta cu un ursuletz de pe timpu lu mamaie esti varza la masini, ma mir ca ai tupeu sa propui asa ceva. Si acum baneaza-ma de pe forum daca poti, ca asta stii sa faci cel mai bine.

Flamingo spunea...

@Semit
De fapt este vorba de aproximativ 700 mp loc de casa (in care este inclus si drumul de servitute), dar vezi? Iar o dai de gard. Cunosti doar franturi de informatii culese de pe forum sau povestite de vreun prieten comun. E cam mare diferenta pana la acei 250 mp.

Cat despre "smekerie", sa-ti aduc aminte cine o tine sus si tare cu asta? Nu eu am postat mai sus ceva legat de liniuţe si de cai putere. Doar un "smeker" putea sa faca asta. Eu imi vad linistit de treaba atata vreme cat nu ma ataca cineva.

Si ca fapt divers, nu stiu cati de pe aici tineau la un moment dat la bloc 3 masini, un scuter si o motocicleta. Deci lasati-ma fratilor in pace cu averile voastre ca ma doare-n basca de cine e mai mare si mai tare si de cati bani castiga.

Atata vreme cat acele PLACUTE DE INMATRICULARE SUNT ILEGALE, nu-mi puteti imputa nimic, poate doar limbajul vehement si modul "can-can-ist" de a scrie articolul. Recunosc, unele detalii le-am aflat de la diferite surse pe care acuzatul le considera "prieteni".

@Anonimul de la 10:43
Din pacate pentru unii, aici pot doar eu sterge, bana sau bloca IP-uri... dar n-o voi face din motive lesne de inteles. Romanului ii place porcaiala iar mie imi place sa-i multumesc pe toti.

Anonim spunea...

sincer este penibil ce se intampla pe aici, se porneste de la o cearta mai veche si se ajunge la "bai smechere daca esti tare hai sa ne "batem" in masini adica dupa testul oral te provoc la o liniuta...nu cred ca asta este rezolvarea
flamingo....semit nu puteti rezolva totusi pe cale amiabila fara razboiri de genul "Fast and Furious" si altele de genul Hollywood ?oare chiar nu se poate evitarea implicarea prietenelor...sotiilor in cearta voastra?ce conteaza cateva kg +/- ?
snt oameni maturi si am pretentia sa rationalizati ca atare
GVeronikF

Anonim spunea...

Semit, cea mai buna placuta de inmatriculare pt tine e una pe care scrie MU1ST, fraere

Anonim spunea...

in penibilitatea voastra sper ca va dati seama ca posturile de mai sus nu au fost scrise de subiectul discutiei.

Flamingo spunea...

@Anonimul de la 11:07...

In peniblitatea noastra, inclusiv a mea, mi se rupe daca a postat sau nu si Marius Ionut, zis si Semit pe forumurile Reno.ro, Computergames, Piua.ro si inca pe vreo 20 pe care arde gazul.

Cu aceasta ocazie, imi permit sa dau "paste" la o scurta lista de IP-uri si societati de unde pana la aceasta ora s-a postat pe acest blog. Sunt curios daca sefii vostri stiu ce faceti cand va balacariti pe aici.

Nu pun IP-urile de la RDS (majoritate) deoarece mi-au parut altele mult mai interesante.

* Romanian Ministry Of Justice (85.120.166.69)
* Societatea Nationala De Transport Gaze Naturale Tr (93.115.110.1)
* Technical University Of Cluj - Romania (193.226.7.12)
* Renault (193.194.132.70) Boulogne-billancourt, Ile-de-france, France
* Bancpost S.a (194.150.187.42)
* Mobifon S.a. (213.233.93.197)
* Sc Fastlink Srl (89.47.57.218)
* Asociata Millennium It (86.106.2.113)
* Oracle Network Information Services Group (193.32.3.83)
* Software Si Echipamente Electronice Pentru Dezvolt (188.210.91.1)
* Sts - Infrastructure (213.177.0.36)
* Romanian Oil Company (194.102.139.198)
* Special Telecommunications Service (85.122.3.74)
* Romtelecom Data Network (92.80.15.157)
* Alice Dsl (85.181.78.213)
* Sc Informatica Feroviara Sa (193.230.156.150)
* Sc Etp Consulting Srl (194.117.236.249)
* Mediplus Exim Srl (195.74.78.44) [Label IP Address]
* Raiffeisen Bank Romania Sa (87.237.108.33)
* Inform Lykos Srl (89.238.193.151)

Si inca una de mare efect pe care special am lasat-o la urma...

* Cancelaria Primului Ministru (85.120.75.140)

Daca vreti detalii pe ore si pe accesari, dati va rog de stire...

Deci lasa-o-n pana mea, tara arde si babele se piaptana?

Sunt convins ca postand locatiile de mai sus, mai devreme sau mai tarziu nenea Google va indexa anumite cuvinte cheie care din pacate vor duce catre blogul meu. Asta este...

Imi asum cele scrise, dar nici prea bine nu va fi pentru unii care au apucat sa posteze aici... Nu de alta dar mai si muncim, nu? Doar stam pe bloguri de curiozitate sa citim ce-a mai scris Flamingo?

Sanatate maxima!

Anonim spunea...

De la inceput cer scuze ca nu pot semna ! cu toate ca Aly o sa-mi dea dupa ceafa. Are dreptate ! asta e. Imi asum consecintele !



De ce nu se incearca aplanarea aceste 'lupte' ? uite este simplu: daca s-ar lasa cate putin din ambele parti; atat din partea lui Catalin cat si din partea lui Semit. Macar incercati !!!! Sunt greseli din partea la amandoi, asa ca......lasati amandoi garda jos. Cum spunea cineva mai sus: sa beti o bere impreuna si sa dati mana ca doi prieteni. Fiecare are orgoliul sau dar nu e batut in cuie se pote lasa la o parte orgoliul !! Nu e bine ceea ce se scrie pe aici. O sa rezulte si o imagine proasta a forumului. Administratorul forumului trebuie sa se gandeasca foarte foarte foarte bine ceea ce are de facut. Din cate am inteles Catalin a fost banat din anumite motive care cred ca 50% nu-i apartin; un avertisment era suficient. Pentru Semit se putea proceda identic. Se putea lua legatura cu ei, eventual intalnirea lor , bineinteles fara dueluri si injurii !!! nu e omenesc !! se putea ajungea la un numitor comun .
Atat cat Semit (daca chiar a scris el mai sus) sustine 'smekeria' nu e frumos ! singur isi da un (-), cum poti sa spui ca vreti sa va duelati la liniute; este chiar penibil din partea lui. Aceste vorbe face mai mult decat s-au scris mai sus jignirile aduse catre el respectiv Catalin.
Catlin trebuia sa nu se revolte chiar asa tare ! este blogul lui 1 pozele sunt luate de prin forum sau alte surse care sigur 100% sunt publice. Sigur nu abuza el chiar asa tare ! Greseala lui : nu trebuia sa puna poza cu domnisoara respectiva sau eventual nu aducea la cunostinta vre-un cuvant denigrator asupra ei.
Mai sunt unii care habar nu au de la ce a pornit discutia si posteaza si ei sa ia partea ba a lui Semit , ba a lui Catalin.

Oameni buni va rog face-ti pe dracu in 4 sa fie bine pentru voi si pentu forum. Asa se pierd prieteni se creeaza dusmanie; etc etc etc.

Va dores o zi buna la toti !

Mutzunache spunea...

Flamingo, ce am spus eu si ce imi raspunzi tu. Fara a considera o jignire, este un raspuns evaziv, pe langa subiect, tipic feminin. Daca aveti ceva de rezolvat intalniti-va si aveti doua cai, scuze sau va bateti. Dar rezolvati si lasati femeile in afara.

Aly spunea...

Asa ceva am zis si eu undeva prin postari : fara sotii, copii, etc...si cum spunea si anonimul de mai sus..apropo: se scuza anonimatul dar era totusi bine sa se scrie numele. Cu toate ca....in fine las-o asa cum a picat.

Totusi o impacare nu AR strica !!!

Eu zic altceva : poate se uita si vreun administrator pe aici (sau chiar se uita !!) ...Sa-i dea acces lui Flamingo pe forum si sa se faca o dezbatere acolo unde sa posteze numai admini, moderatorii si cei care au fost implicati. In caz ca nu se ajunge la un inteles...se sterg posturile si se baneaza contul lui Flamingo. In caz contrar sa i se lase dreptul de a fi membru din nou !...Parerea mea !!!

P.S. "unchiule" nu am facut asa mari erori de gramatica...se mai pune si oboseala si mai 'butonam' una alta...Eu unu imi cer scuze pentru greselile de gramatica (cele de caligrafie le las pe seama calculatoarelor ;))

Cheers,

Flamingo spunea...

Multumesc Aline pentru postare dar repet ideea de baza: asa cum am mai afirmat intr-una din postarile mele de aici, acest articol nu a fost facut in dorinta de a mi se suspenda banarea de pe Reno.ro! Aici, printre altele am putut scrie ce dincolo din anumite motive mi s-a cenzurat. Sa moderezi doar intr-o singura directie, spune foarte multe.

Intr-un fel imi pare rau ca s-a ajuns aici, deoarece nici mie nu-mi convine situatia, dar asta este, trecem la pierderi si mergem mai departe. Daca vreti sa continuam o putem face pe privat. Aici s-a cam spus ce era de spus. Cine a vrut sa inteleaga... bine, cine nu, sa arunce mai departe cu noroi (dar) pe forum.

Bafta!

Flamingo spunea...

LA CEREREA VOASTRA AM REDESCHIS COMENTARIILE!

Succes!

Anonim spunea...

Foarte bine ca eu n-am apucat sa-l injur pe semit:

Deci MUIE SEMIT ... cocalare, daca te prind ma pish cu bolta pe tine si-ti dau foc, da-te-n gura matii de fraer coclit

R19 spunea...

Trebuie sa fii un adevarat barbat sa injuri din spatele nickului "Anonim"...
Desi, si limbajul iti tradeaza nivelul de inteligenta...

Alt anonim care stie mai multe spunea...

Dar ce frate, nu le zice bine? Daca esti R1916v cel de pe forum e normal sa-i iei apararea jegosului ca doar e colegul tau de moderare. Deci afirmatia ta nu poate fi decat subiectiva, bleah. vino si tu cu ceva mai constructiv.

Anonim spunea...

Tu vorbesti bai R19 ? Ba mai da-va-n mortii vostri de moderatorii pulii ... atatea figuri in cap aveti ca nu va ajunge nimeni cu prajina la nas ... luati mai multa muie poate va trece si reveniti cu picioarele pe pamant, frustratilor cu pula mica. Dupa ce ca mi-ati dat warn aiurea tot voi cu gura mare futu-va-n gura sa va fut. Nu-i tin partea lui Flamingo, e foarte urat ce-a facut dar si cocalarul ala de Semit si-o merita. Daca si-a pus numar de smeker atunci nu e decat un cocalar belit si il poftesc sa-mi suga pula, ca ma-sa s-a saturat deja. Si sa nu se grabeasca ca am sperma destula si pentru pitipoanca aia a lui sa se unga cu ea pe fata. Luati pula, da-va dracu, daca va prind prin trafic va pun cu botu' pe bordura si va calc pe cap. MUIE

Anonim spunea...

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=123209&view=findpost&p=2439653

Deci Flamingo, uite ce face javra asta penala de Semit. La un link cu un accident vine handicapatul si intreaba: "ala e un i10? ah nu sad.gif"

Pai baaaa Semit, fututi mortii matii de la maimutza incoace ... ai ajuns sa-i doresti moartea unui om ? Esti dus cu capul nene

Flamingo spunea...

Nici o problema, uite si raspunsul meu...
http://scanteiecatalin.blogspot.com/2010/05/grav-accident-de-circulatie.html
Sau daca va e greu sa accesati linkul, cititi va rog ultimul articol / stire de pe blog cel legat de accidentul de circulatie.

Anonim spunea...

Mda.... majoritatea din cei care scriu sunt cam certati cu limba romana si cu cei 7 ani de acasa. Flamingo te tii un om cult (sau nu), de ce tolerezi asemenea posturi ale unor frustrati care nu sunt in stare sa aiba o partida de sex calumea si le place sa scrie cam ce le-ar place sa faca, ca in mod sigur nu sunt in stare.

Oricum daca la nivelul asta te-ai coborat, ma bucur ca nu mai ai ce cauta pe forum.

skorpio_bog spunea...

urat la ce s-a ajuns...

Anonim spunea...

ce oticat sunt astia care au dacie 1100, si 1300, sau vreo masina daia primita mostenire de la tasu-mare!:)va e ciuda ca va fute astia cu masini calumea femeile:):):)labarilooorrr!

Anonim spunea...

pun pariu ca astia de comenteaza la adresa luyi semit sau cum io zice au numai masini dalea din 74 sau 84!cazane dalea de tuica,sau godin!cum vreti sa le ziceti:)

Flamingo spunea...

Iar ati inceput balacareala in umbra anonimatului? Ok, mai postati si de-acum inainte ca anonimi daca mai puteti!

Trimiteți un comentariu

Ca sa puteti posta, aveti nevoie de un cont Google (Blogger, Google Docs, Youtube, Picasa, Istoric Web, Gmail, etc).

 
Copyright 2009 FLAMINGO Advertising. Powered by Flamingo